Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Boek Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789463811989

Oorspronkelijke releasedatum

Kluun

Aantal pagina’s

Podium

Omschrijving van het boek Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Productnaam: Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. Productomschrijving: Stel je voor, je hebt net ontdekt dat je vrouw zwanger is en je hebt geen idee waar je moet beginnen. Geen paniek, want deze gids is speciaal voor jou! "Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt" is dé ultieme handleiding voor aanstaande vaders die op zoek zijn naar antwoorden op al hun prangende vragen. In dit boek neemt de auteur je mee op een avontuurlijke reis door de wereld van zwangerschap en bevalling. Van het begrijpen van hormonen en hoe je ermee om kunt gaan tot het herkennen van weeën en het belang van ontsluiting en tangverlossingen. Dit boek geeft je de kennis en het vertrouwen dat je nodig hebt om je partner te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode. Maar dat is nog niet alles! Naast het behandelen van alle praktische aspecten, worden ook onderwerpen zoals tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha's besproken. Je zult versteld staan van de nieuwe termen en concepten die je zult leren. En laten we vooral niet vergeten om het belangrijkste onderwerp aan te snijden: seks tijdens de zwangerschap. Dit boek biedt eerlijke en duidelijke informatie, zodat jij en je partner vol vertrouwen kunnen genieten van jullie intieme momenten. Of je nu een toekomstige vader bent die zich voorbereidt op het ouderschap of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van zwangerschap, "Help, ik heb mijn vrouw zwanger g.

Veelgestelde vragen over Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

De auteur van Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt is geschreven in het .

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt telt Podium pagina’s.

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt is verkrijgbaar als 9789463811989.

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt heeft aks oorspronkelijke releasedatum Kluun. Het EAN nummer van Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt is .