Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1

Boek De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1 en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789013175219

Oorspronkelijke releasedatum

Aantal pagina’s

Omschrijving van het boek De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1 is een onmisbaar naslagwerk voor professionals die snel toegang willen hebben tot de juiste informatie over sociale zekerheid. Deze editie, met de laatste updates in wet- en regelgeving, behandelt alle aspecten van sociale zekerheid, variërend van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Al sinds 1933 is deze gids een essentieel hulpmiddel voor professionals die werkzaam zijn in het maatschappelijk werk, administratiekantoren of andere relevante vakgebieden. Deze compacte gids is ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden geraadpleegd gedurende de werkdag. Dankzij de overzichtelijke structuur, de duidelijke vormgeving en het handige trefwoordenregister is het eenvoudig om snel de gewenste informatie op te zoeken. Of het nu gaat om het controleren van regelingen, het vinden van de juiste cijfers of het opzoeken van andere belangrijke gegevens, deze gids staat altijd paraat. Met de Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1 heb je alle benodigde kennis binnen handbereik. Profiteer van de jarenlange expertise en betrouwbaarheid van deze gids en vertrouw op de meest actuele en complete informatie over sociale zekerheid.

Veelgestelde vragen over De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1

De auteur van De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1 is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1 is geschreven in het .

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1 telt pagina’s.

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1 is verkrijgbaar als 9789013175219.

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1 heeft aks oorspronkelijke releasedatum . Het EAN nummer van De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1 is .