Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Het SAS Survival handboek

Boek Het SAS Survival handboek

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het SAS Survival handboek en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het SAS Survival handboek

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789021577586

Oorspronkelijke releasedatum

John Wiseman

Aantal pagina’s

Kosmos Uitgevers

Omschrijving van het boek Het SAS Survival handboek

Het SAS Survival Handboek is een onmisbare metgezel voor avonturiers en natuurliefhebbers over de hele wereld. Of je nu een ervaren reiziger bent of gewoon op zoek bent naar handige tips voor outdooractiviteiten, dit boek biedt de meest waardevolle kennis en technieken om te overleven in elke denkbare omgeving. Geschreven door de voormalige Britse SAS-commando John 'Lofty' Wiseman, is dit handboek een verzameling van zijn jarenlange ervaring en expertise. Elk aspect van overleven wordt behandeld, van het bouwen van een schuilplaats en het vinden van voedsel en water, tot het navigeren in het wild en het behandelen van verwondingen. Wat dit boek echt onderscheidt, is dat alle technieken uitvoerig in de praktijk zijn getest. John 'Lofty' Wiseman heeft persoonlijk alle situaties doorstaan ​​en de meest effectieve strategieën ontwikkeld. Met gedetailleerde instructies, handige illustraties en nuttige tips, biedt het SAS Survival Handboek een ongeëvenaarde bron van informatie om je voor te bereiden op alle mogelijke uitdagingen in de wildernis. Of je nu een enthousiaste avonturier bent of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, dit boek zal je helpen om met zelfvertrouwen de natuur in te gaan en te overleven in elke situatie.

Veelgestelde vragen over Het SAS Survival handboek

De auteur van Het SAS Survival handboek is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het SAS Survival handboek is geschreven in het .

Het SAS Survival handboek telt Kosmos Uitgevers pagina’s.

Het SAS Survival handboek is verkrijgbaar als 9789021577586.

Het SAS Survival handboek heeft aks oorspronkelijke releasedatum John Wiseman. Het EAN nummer van Het SAS Survival handboek is .