Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Prisma woordenboek Nederlands

Boek Prisma woordenboek Nederlands

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Prisma woordenboek Nederlands en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Prisma woordenboek Nederlands

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789000358526

Oorspronkelijke releasedatum

Martha Hofman

Aantal pagina’s

Prisma

Omschrijving van het boek Prisma woordenboek Nederlands

Prisma woordenboek Nederlands is een onmisbaar hulpmiddel voor leerlingen in het middelbaar onderwijs, vanaf de brugklas tot en met het eindexamen. Of je nu thuis aan het studeren bent of in de klas zit, dit woordenboek biedt je alle informatie die je nodig hebt over woorden. Met zijn uitgebreide en betrouwbare inhoud is het de beste keuze voor elke taalgerelateerde vraag die je maar kunt hebben. Dit woordenboek is speciaal ontworpen om aan de behoeften van middelbare scholieren te voldoen. Het bevat een brede selectie van Nederlandse woorden en hun betekenissen, evenals nuttige voorbeeldzinnen en grammaticale informatie. Of je nu een nieuwe term wilt begrijpen, je woordenschat wilt vergroten of je schrijfvaardigheid wilt verbeteren, dit woordenboek zal je helpen om je doelen te bereiken. Bovendien is het Prisma woordenboek Nederlands niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een visueel aantrekkelijk boek. Het heeft een stijlvolle en moderne vormgeving, waardoor het plezierig is om erin te bladeren en te lezen. Met zijn handige formaat kun je het gemakkelijk meenemen en altijd binnen handbereik hebben, waar je ook bent. Kortom, het Prisma woordenboek Nederlands is de ideale metgezel voor elke middelbare scholier die zijn taalvaardigheden wil verbeteren. Met zijn uitgebreide inhoud, gebruiksvriendelijkheid en aantrekkel.

Veelgestelde vragen over Prisma woordenboek Nederlands

De auteur van Prisma woordenboek Nederlands is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Prisma woordenboek Nederlands is geschreven in het .

Prisma woordenboek Nederlands telt Prisma pagina’s.

Prisma woordenboek Nederlands is verkrijgbaar als 9789000358526.

Prisma woordenboek Nederlands heeft aks oorspronkelijke releasedatum Martha Hofman. Het EAN nummer van Prisma woordenboek Nederlands is .