Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Het meisje dat de wereld veranderde

Boek Het meisje dat de wereld veranderde

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het meisje dat de wereld veranderde en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het meisje dat de wereld veranderde

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789493280090

Oorspronkelijke releasedatum

Machiel Hoek

Aantal pagina’s

London Books

Omschrijving van het boek Het meisje dat de wereld veranderde

Lisa is een jong meisje dat zich eenzaam en ongelukkig voelt. Ze heeft het gevoel alsof de hele wereld tegen haar is. Gelukkig is er haar opa, die een geheim met zich meedraagt dat haar leven voorgoed zal veranderen. Hij neemt Lisa mee op een bijzondere ontdekkingsreis, waar ze geconfronteerd wordt met haar angsten en onzekerheden. Langzaam maar zeker begint Lisa te beseffen dat er iets niet klopt. Heeft haar opa misschien ook een geheim? Wanneer ze uiteindelijk achter de waarheid komt, staat haar wereld op zijn kop. "Het meisje dat de wereld veranderde" is een hartverwarmend verhaal, dat doet denken aan klassiekers zoals "Alice in Wonderland", "De wereld van Sofie" en "De alchemist". Het heeft echter een unieke stijl en een compleet eigen boodschap. Lezers zijn laaiend enthousiast over dit boek. Ze ervaren herkenning en begrip voor hun eigen jeugd, hun ouders en het leven zelf. Sommigen wensen zelfs dat ze dit boek twintig jaar eerder hadden kunnen lezen. Het verhaal zorgt voor een emotionele rollercoaster, waarbij je zult lachen, huilen en kippenvel zult krijgen. Het is een perfecte combinatie van inhoud en spanning. Dit boek komt op het juiste moment in je leven, met de juiste boodschap. Het is een bijzonder verhaal dat je niet snel zult vergeten.

Veelgestelde vragen over Het meisje dat de wereld veranderde

De auteur van Het meisje dat de wereld veranderde is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het meisje dat de wereld veranderde is geschreven in het .

Het meisje dat de wereld veranderde telt London Books pagina’s.

Het meisje dat de wereld veranderde is verkrijgbaar als 9789493280090.

Het meisje dat de wereld veranderde heeft aks oorspronkelijke releasedatum Machiel Hoek. Het EAN nummer van Het meisje dat de wereld veranderde is .