Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Ik leer lezen 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3

Boek Ik leer lezen 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Ik leer lezen 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Ik leer lezen 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789044746235

Oorspronkelijke releasedatum

ZNU

Aantal pagina’s

Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij

Omschrijving van het boek Ik leer lezen 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3

Het eerste leerjaar/groep 3 is een spannende tijd voor uw kind, want in deze periode leert het de kunst van het lezen! En hoe meer uw kind oefent, hoe beter het zal worden. Dit boek biedt leesoefeningen die perfect aansluiten op het schoolleerprogramma, zodat uw kind thuis verder kan oefenen op wat het op school heeft geleerd: letters en woorden lezen, zinnen vormen, korte teksten lezen en nog veel meer. Maar oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn! Integendeel, dit boek zit boordevol vrolijke tekeningen en leuke opdrachten. Op die manier wordt uw kind extra gemotiveerd en zal het met veel enthousiasme aan de slag gaan! Geschikt voor kinderen van 6 tot 7 jaar. Oefening baart kunst! Het eerste leerjaar/groep 3 is een echt keerpunt in het leven van uw kind: in slechts enkele maanden tijd leert het lezen! En hoe meer uw kind oefent, hoe soepeler het zal gaan. De leesoefeningen in dit boek volgen het schoolleerprogramma, waardoor uw kind thuis verder kan oefenen met wat het op school heeft geleerd: het lezen van letters en woorden, het vormen van zinnen, het lezen van korte teksten en nog veel meer. Oefenen kan leuk zijn! Oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn. Dit boek zit boordevol leuke tekeningen en speelse opdrachten. Op deze manier wordt uw kind extra gemotiveerd en zal het met veel plezier aan de slag gaan! Geschikt voor.

Veelgestelde vragen over Ik leer lezen 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3

De auteur van Ik leer lezen 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Ik leer lezen 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 is geschreven in het .

Ik leer lezen 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 telt Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij pagina’s.

Ik leer lezen 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 is verkrijgbaar als 9789044746235.

Ik leer lezen 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 heeft aks oorspronkelijke releasedatum ZNU. Het EAN nummer van Ik leer lezen 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 is .