Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De vijf talen van de liefde

Boek De vijf talen van de liefde

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De vijf talen van de liefde en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De vijf talen van de liefde

Hoofdauteur

Gary Chapman

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Ark Media

EAN

9789033826979

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

29 oktober 2019

Aantal pagina’s

196

Omschrijving van het boek De vijf talen van de liefde

Mensen tonen hun liefde op verschillende manieren. Volgens Gary Chapman bestaan er vijf algemene 'talen' van liefde. We kunnen onze liefde uiten door het geven van onze kostbaarste tijd, door bemoedigende woorden, door cadeaus te geven, door behulpzaam te zijn en door lichamelijk contact. Stel je bijvoorbeeld voor dat een man behoefte heeft aan bemoediging, maar zijn vrouw denkt dat een heerlijke maaltijd hem goed zal doen. Aan de andere kant verlangt de vrouw misschien naar quality time met haar man, terwijl hij denkt dat een bos bloemen haar zal opvrolijken. Soms spreekt onze partner een taal die we niet begrijpen. Als de ene partner zich uit in een 'taal' die de ander niet begrijpt, komt de liefde niet over. Elk individu heeft een eerste liefdestaal, een manier waarop hij of zij de liefde het beste begrijpt. Dit boek leert je hoe je de eerste liefdestaal van je partner kunt herkennen en ontdekken. Door alle vijf liefdestalen toe te passen, kun je er zeker van zijn dat je partner jouw liefde voelt! Dit boek is een waardevolle gids om de verschillende talen van liefde te begrijpen en toe te passen in je relatie. Het helpt je om de unieke behoeften van je partner te begrijpen en hoe je de liefde kunt tonen op een manier die echt resoneert. Door het lezen van dit boek zul je ontdekken dat er meer is dan alleen woorden om je liefde te uiten. Je zult leren hoe je je tijd.

Veelgestelde vragen over De vijf talen van de liefde

De auteur van De vijf talen van de liefde is Gary Chapman. Uitgeverij Ark Media heeft het boek uitgegeven.  

De vijf talen van de liefde is geschreven in het Nederlands.

De vijf talen van de liefde telt 196 pagina’s.

De vijf talen van de liefde is verkrijgbaar als Paperback.

De vijf talen van de liefde heeft aks oorspronkelijke releasedatum 29 oktober 2019. Het EAN nummer van De vijf talen van de liefde is 9789033826979.