Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Never Split the Difference

Boek Never Split the Difference

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Never Split the Difference en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Never Split the Difference

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9780062872302

Oorspronkelijke releasedatum

Chris Voss

Aantal pagina’s

HarperCollins

Omschrijving van het boek Never Split the Difference

Never Split the Difference is een revolutionaire benadering van onderhandelingen in complexe situaties, zowel in de zakenwereld als in het dagelijks leven. Dit baanbrekende product is ontwikkeld na uitvoerig veldonderzoek en biedt een unieke aanpak voor onderhandelingen waar veel op het spel staat. Of je nu een belangrijke zakelijke deal wilt sluiten of een compromis wilt bereiken met je partner, dit product biedt de tools en strategieën die je nodig hebt om succesvol te zijn. Met Never Split the Difference leer je hoe je de controle kunt krijgen over elke onderhandelingssituatie. Het maakt niet uit of je te maken hebt met een veeleisende zakenpartner of een eigenwijze tiener, dit product biedt praktische technieken om je doelen te bereiken. Door middel van beproefde methoden en psychologische inzichten ontdek je hoe je de ander kunt beïnvloeden en overtuigen om jouw gewenste resultaat te behalen. Bovendien bevat dit product nieuwe details die je helpen om nog beter te worden in onderhandelen. Het biedt voorbeelden uit de praktijk, waardoor je de technieken direct kunt toepassen in je eigen situatie. Daarnaast bevat het product aanvullende adviezen en strategieën van experts op het gebied van onderhandelingen, waardoor je nog meer vertrouwen krijgt in je eigen vaardigheden. Kortom, met Never Split the Difference heb je een waardevolle bron in handen waarmee je elke onderhandeling met succes kunt afronden.

Veelgestelde vragen over Never Split the Difference

De auteur van Never Split the Difference is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Never Split the Difference is geschreven in het .

Never Split the Difference telt HarperCollins pagina’s.

Never Split the Difference is verkrijgbaar als 9780062872302.

Never Split the Difference heeft aks oorspronkelijke releasedatum Chris Voss. Het EAN nummer van Never Split the Difference is .