Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken

Boek Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789036827584

Oorspronkelijke releasedatum

Jenny Broersen

Aantal pagina’s

Bohn Stafleu van Loghum

Omschrijving van het boek Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken

Schematherapie is een zeer effectieve methode gebleken voor de behandeling van persoonlijkheidsproblemen. Met het Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken krijgen gebruikers praktische tools aangereikt om bewust te worden van emotionele gebeurtenissen, zowel in het heden als in het verleden, tijdens therapie. Dit werkboek helpt hen deze gebeurtenissen te herkennen en ermee om te leren gaan. Het werkboek maakt gebruik van verschillende technieken, zoals historische rollenspelen, de meerstoelentechniek, imaginatie-oefeningen en beeldende technieken. Door middel van deze technieken worden gebruikers aangemoedigd om zich in te leven in eerdere ervaringen en deze op een nieuwe manier te benaderen. Ze worden uitgedaagd om hun emoties te onderzoeken en te begrijpen hoe deze emoties hun gedrag en gedachten beïnvloeden. Met het Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken kunnen gebruikers op een dieper niveau werken aan hun persoonlijkheidsproblemen. Door bewust te worden van hun emotionele gebeurtenissen en deze op een constructieve manier aan te pakken, kunnen ze positieve veranderingen in hun leven teweegbrengen. Dit werkboek biedt een praktische en effectieve manier om aan de slag te gaan met schematherapie en helpt gebruikers om inzicht en verandering te realiseren.

Veelgestelde vragen over Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken

De auteur van Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken is geschreven in het .

Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken telt Bohn Stafleu van Loghum pagina’s.

Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken is verkrijgbaar als 9789036827584.

Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken heeft aks oorspronkelijke releasedatum Jenny Broersen. Het EAN nummer van Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken is .