Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Ik, Maria Magdalena

Boek Ik, Maria Magdalena

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Ik, Maria Magdalena en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Ik, Maria Magdalena

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789493280649

Oorspronkelijke releasedatum

Geert Kimpen

Aantal pagina’s

London Books

Omschrijving van het boek Ik, Maria Magdalena

"'Ik, Maria Magdalena' is een meeslepende roman geschreven door de getalenteerde auteur Geert Kimpen. Met zijn uitmuntende vertelkunst en grondige research weet hij de lezers te betoveren en ze mee te nemen op een magische reis door de geschiedenis. Dit boek is niet zomaar een verhaal, het is een spirituele ontdekkingsreis die diepzinnige leringen bevat. Geïnspireerd door de mysterieuze figuur van Maria Magdalena, onthult Kimpen een buitengewone kijk op haar leven en haar betekenis in de wereldgeschiedenis. Met een unieke mix van historische feiten en fictie, weet hij de lezer te verrassen en te prikkelen. Het verhaal neemt je mee naar het oude Jeruzalem en laat je de krachtige invloed van Maria Magdalena op het leven van Jezus en de vroege christelijke gemeenschap zien. Maar dit boek is meer dan alleen een historische roman. Geert Kimpen weeft diepzinnige spirituele leringen door het verhaal, waardoor de lezer wordt uitgedaagd om na te denken over universele thema's zoals liefde, vergeving en de zoektocht naar je eigen waarheid. Met zijn meesterlijke schrijfstijl en zijn vermogen om de lezer te raken, creëert Kimpen een onvergetelijke ervaring die je nog lang bij zal blijven. 'Ik, Maria Magdalena' is een must-read voor liefhebbers van spirituele literatuur en geschiedenisliefhebbers die op zoek zijn naar een vernieuwende kijk.

Veelgestelde vragen over Ik, Maria Magdalena

De auteur van Ik, Maria Magdalena is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Ik, Maria Magdalena is geschreven in het .

Ik, Maria Magdalena telt London Books pagina’s.

Ik, Maria Magdalena is verkrijgbaar als 9789493280649.

Ik, Maria Magdalena heeft aks oorspronkelijke releasedatum Geert Kimpen. Het EAN nummer van Ik, Maria Magdalena is .