Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Helpen bij verlies en verdriet

Boek Helpen bij verlies en verdriet

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Helpen bij verlies en verdriet en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Helpen bij verlies en verdriet

Hoofdauteur

Manu Keirse

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Lannoo

EAN

9789401442879

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

30 mei 2017

Aantal pagina’s

288

Omschrijving van het boek Helpen bij verlies en verdriet

Deze onmisbare gids is speciaal ontworpen voor mensen die rouwen of hun geliefden willen ondersteunen in hun verdriet. "Helpen bij verlies en verdriet" is al vele jaren een basisboek over rouw. In deze geheel nieuwe editie laat Manu Keirse aan de hand van vele herkenbare voorbeelden zien dat rouwen niet betekent dat je afscheid neemt, maar dat je leert om op een andere manier vast te houden. Dit boek behandelt niet alleen het verlies door de dood, maar besteedt ook aandacht aan andere verlieservaringen die vaak onterecht worden verwaarloosd, zoals het verlies van gezondheid, werk of toekomstperspectieven. Dankzij de vele concrete tips voor zowel de rouwende persoon als zijn omgeving is dit boek een zeer praktisch hulpmiddel voor iedereen die met verlies te maken krijgt. Het biedt handvatten om op een respectvolle en liefdevolle manier om te gaan met het rouwproces. Het helpt niet alleen de rouwende persoon om zijn gevoelens te begrijpen en te verwerken, maar biedt ook nuttige informatie en suggesties voor de mensen om hen heen. Of je nu een vriend, familielid, partner of collega bent, dit boek zal je helpen om op een betrokken en betekenisvolle manier steun te bieden aan iemand die rouwt.

Veelgestelde vragen over Helpen bij verlies en verdriet

De auteur van Helpen bij verlies en verdriet is Manu Keirse. Uitgeverij Lannoo heeft het boek uitgegeven.  

Helpen bij verlies en verdriet is geschreven in het Nederlands.

Helpen bij verlies en verdriet telt 288 pagina’s.

Helpen bij verlies en verdriet is verkrijgbaar als Paperback.

Helpen bij verlies en verdriet heeft aks oorspronkelijke releasedatum 30 mei 2017. Het EAN nummer van Helpen bij verlies en verdriet is 9789401442879.