Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Jujutsu Kaisen, Vol. 1

Boek Jujutsu Kaisen, Vol. 1

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Jujutsu Kaisen, Vol. 1 en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Jujutsu Kaisen, Vol. 1

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Jujutsu Kaisen

Bindwijze

9781974710027

Oorspronkelijke releasedatum

Gege Akutami

Aantal pagina’s

Viz Media, Subs. Of Shogakukan Inc

Omschrijving van het boek Jujutsu Kaisen, Vol. 1

"Jujutsu Kaisen, Vol. 1" neemt je mee op een spannend avontuur waarin Yuji Itadori vastbesloten is om de wereld te redden van vervloekte demonen. Maar al snel leert hij dat de beste manier om dit te doen is door langzaam zijn menselijkheid te verliezen en zelf een demon te worden! In een wereld waar demonen zich voeden met argeloze mensen, zijn fragmenten van de legendarische en gevreesde demon Ryoma Sukuna verloren gegaan en verspreid. Als een demon delen van Sukuna's lichaam consumeert, kan de kracht die ze verkrijgen de wereld vernietigen zoals we die kennen. Gelukkig bestaat er een mysterieuze school van Jujutsu-tovenaars die er zijn om het precaire bestaan van de levenden te beschermen tegen de ondoden! Yuji Itadori is een middelbare scholier die zijn dagen doorbrengt met het bezoeken van zijn bedlegerige grootvader. Hoewel hij eruitziet als een doorsnee tiener, is zijn immense fysieke kracht iets om te aanschouwen! Elke sportclub wil hem als lid hebben, maar Itadori hangt liever rond met de buitenbeentjes van de school in de Occult Club. Op een dag slaagt de club erin om een verzegeld vervloekt object in handen te krijgen, maar ze hebben geen idee van het terror dat ze zullen ontketenen wanneer ze het zegel verbreken... Met "Jujutsu Kaisen, Vol. 1" word je meegesleept in een boeiend verhaal vol actie, spanning en bovennat.

Veelgestelde vragen over Jujutsu Kaisen, Vol. 1

De auteur van Jujutsu Kaisen, Vol. 1 is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Jujutsu Kaisen, Vol. 1 is geschreven in het .

Jujutsu Kaisen, Vol. 1 telt Viz Media, Subs. Of Shogakukan Inc pagina’s.

Jujutsu Kaisen, Vol. 1 is verkrijgbaar als 9781974710027.

Jujutsu Kaisen, Vol. 1 heeft aks oorspronkelijke releasedatum Gege Akutami. Het EAN nummer van Jujutsu Kaisen, Vol. 1 is Jujutsu Kaisen.