Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Bucketlist Het Bucketlist boek voor avontuurlijke koppels

Boek Bucketlist Het Bucketlist boek voor avontuurlijke koppels

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Bucketlist Het Bucketlist boek voor avontuurlijke koppels en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Bucketlist Het Bucketlist boek voor avontuurlijke koppels

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bucketlist

Bindwijze

9789401493239

Oorspronkelijke releasedatum

Elise de Rijck

Aantal pagina’s

Lannoo

Omschrijving van het boek Bucketlist Het Bucketlist boek voor avontuurlijke koppels

Dit is het perfecte boek voor avontuurlijke koppels die graag samen nieuwe ervaringen willen beleven. Met 250 uitdagende, gekke, grappige en spannende opdrachten zorgt dit boek ervoor dat jullie nooit meer een saai moment hebben. Of jullie nu net een week samen zijn of al jarenlang gelukkig getrouwd, dit boek zal jullie leven veranderen en jullie relatie naar nieuwe hoogten brengen. Dit boek is een verzameling van de ultieme bucketlist-ervaringen die speciaal zijn ontworpen voor koppels. Ervaar de spanning van een parachutesprong, verken samen exotische bestemmingen, probeer nieuwe culinaire hoogstandjes uit of neem deel aan avontuurlijke sporten. Met deze opdrachten kunnen jullie jullie grenzen verleggen, nieuwe herinneringen creëren en de band tussen jullie versterken. Dit boek is niet zomaar een verzameling opdrachten, het is een gids voor het creëren van een onvergetelijk leven samen. Het bevat ook ruimte om jullie eigen ideeën en ervaringen toe te voegen, zodat jullie de bucketlist op maat kunnen maken. Of jullie nu op zoek zijn naar adrenaline, romantiek, lachen of gewoon nieuwe avonturen, dit boek zal jullie inspireren om de wereld samen te verkennen en elke dag te omarmen als een nieuw avontuur.

Veelgestelde vragen over Bucketlist Het Bucketlist boek voor avontuurlijke koppels

De auteur van Bucketlist Het Bucketlist boek voor avontuurlijke koppels is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Bucketlist Het Bucketlist boek voor avontuurlijke koppels is geschreven in het .

Bucketlist Het Bucketlist boek voor avontuurlijke koppels telt Lannoo pagina’s.

Bucketlist Het Bucketlist boek voor avontuurlijke koppels is verkrijgbaar als 9789401493239.

Bucketlist Het Bucketlist boek voor avontuurlijke koppels heeft aks oorspronkelijke releasedatum Elise de Rijck. Het EAN nummer van Bucketlist Het Bucketlist boek voor avontuurlijke koppels is Bucketlist.