Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Help, ik heb een puber

Boek Help, ik heb een puber

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Help, ik heb een puber en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Help, ik heb een puber

Hoofdauteur

Kluun

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Uitgeverij Kluun

EAN

9789083157627

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

17 oktober 2022

Aantal pagina’s

255

Omschrijving van het boek Help, ik heb een puber

Dit fantastische boek genaamd "Help, ik heb een puber" is jouw ultieme survivalgids als ouder van een puber. Het biedt niet alleen waardevolle inzichten en praktische tips, maar is ook een oprechte lofzang op deze bijzondere fase in het leven van jouw kind. Pubers kunnen soms behoorlijk emotioneel zijn, maar dat maakt ze juist zo uniek en levendig. Dit boek neemt je mee op een reis door de wereld van pubers, waarbij je zult ontdekken dat ze de gekste capriolen kunnen uithalen, de meest roekeloze beslissingen kunnen nemen en soms volkomen redeloos lijken. Maar bovenal zijn ze ook ontzettend onzeker en aandoenlijk. Met "Help, ik heb een puber" krijg je toegang tot waardevolle adviezen en handvatten om jouw puber te begrijpen en te begeleiden tijdens deze uitdagende periode. Het boek is geschreven met een dosis humor en empathie, zodat je je als lezer zeker niet alleen voelt in jouw opvoedavontuur. Daarnaast bevat het boek ook inspirerende verhalen en persoonlijke ervaringen van andere ouders, waardoor je herkenning zult vinden en kunt leren van hun successen en mislukkingen. Of je nu worstelt met de opstandige buien van jouw puber, de communicatieproblemen of de eindeloze discussies, "Help, ik heb een puber" staat voor je klaar met bruikbare tips en strategieën. Kortom, dit boek is de ulti.

Veelgestelde vragen over Help, ik heb een puber

De auteur van Help, ik heb een puber is Kluun. Uitgeverij Uitgeverij Kluun heeft het boek uitgegeven.  

Help, ik heb een puber is geschreven in het Nederlands.

Help, ik heb een puber telt 255 pagina’s.

Help, ik heb een puber is verkrijgbaar als Paperback.

Help, ik heb een puber heeft aks oorspronkelijke releasedatum 17 oktober 2022. Het EAN nummer van Help, ik heb een puber is 9789083157627.