Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Percy Jackson 6 Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods

Boek Percy Jackson 6 Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Percy Jackson 6 Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Percy Jackson 6 Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9780241647561

Oorspronkelijke releasedatum

Rick Riordan

Aantal pagina’s

Puffin

Omschrijving van het boek Percy Jackson 6 Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods

De originele held. Een gloednieuw avontuur. Percy Jackson heeft meerdere keren de wereld gered - strijdend tegen monsters, Titanen, zelfs reuzen - maar tegenwoordig hoopt de moderne zoon van Poseidon op een normaal laatste jaar op school. Jammer genoeg hebben de Griekse goden andere plannen en drie nieuwe queesten voor Percy om te voltooien. Als eerste: de schenker van de goden, Ganymedes, mist zijn gouden kelk. Niet alleen is dit gênant (waarom verliezen de goden steeds hun magische voorwerpen?), het kan ook potentieel rampzalig zijn. Een slokje uit de kelk verandert iedere sterveling in een machtige god. En de oude goden zijn niet bepaald vriendelijk tegen nieuwelingen. Kunnen Percy en zijn vrienden Annabeth en Grover de kelk vinden voordat deze in verkeerde handen valt? En zelfs als ze dat doen, kunnen ze dan weerstaan aan zijn indrukwekkende kracht...? Nieuwe lezers van het Percy Jackson universum en trouwe fans zullen dol zijn op dit epische avontuur - vol met legendarische helden, mythische wezens, oude Griekse goden en blijvende vriendschap - van de wereldwijde bestsellerauteur Rick Riordan. Ontdek de nieuwste toevoeging aan de Percy Jackson-serie: Percy Jackson en de Olympiërs: De Kelk van de Goden. Dit spannende avontuur neemt je mee op een reis vol actie en magie. Percy Jackson, de zoon van Poseidon, gaat opnieuw de strijd aan met ge.

Veelgestelde vragen over Percy Jackson 6 Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods

De auteur van Percy Jackson 6 Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Percy Jackson 6 Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods is geschreven in het .

Percy Jackson 6 Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods telt Puffin pagina’s.

Percy Jackson 6 Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods is verkrijgbaar als 9780241647561.

Percy Jackson 6 Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods heeft aks oorspronkelijke releasedatum Rick Riordan. Het EAN nummer van Percy Jackson 6 Percy Jackson and the Olympians: The Chalice of the Gods is .