Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Everything I Know About Love

Boek Everything I Know About Love

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Everything I Know About Love en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Everything I Know About Love

Hoofdauteur

Dolly Alderton

Taal

Engels

Hoofduitgeverij

Penguin Books Ltd

EAN

9780241982105

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

07 februari 2019

Aantal pagina’s

368

Omschrijving van het boek Everything I Know About Love

"'Alles wat ik weet over liefde' is het boek dat we in de handen van onze vrienden willen duwen. Alderton voelt aan als een beste vriendin en een oudere zus in één, en haar pagina's omarmen je als een warme knuffel' volgens de Evening Standard." Maar dit boek biedt zoveel meer dan alleen een warme omhelzing. In 'Alles wat ik weet over liefde' neemt Dolly Alderton ons mee op een meeslepende reis door het doolhof van liefde, vriendschap en volwassen worden. Met haar kenmerkende eerlijkheid en scherpe gevoel voor humor deelt ze haar persoonlijke verhalen, leermomenten en inzichten. Dit boek is niet alleen een verzameling van romantische avonturen, maar ook een diepgaande verkenning van de vele facetten van liefde in al haar vormen. Met nieuwe details en intieme anekdotes biedt Alderton een verfrissende kijk op moderne relaties, waarin ze de uitdagingen, teleurstellingen en triomfen van het volwassen worden onder de loep neemt. Van het verkennen van de wereld van online dating tot het omgaan met verlies en het vinden van vreugde in eenzaamheid, dit boek navigeert door de complexiteit van menselijke verbindingen met oprechtheid en empathie. 'Alles wat ik weet over liefde' is niet zomaar een boek, het is een betrouwbare metgezel die je inzicht geeft en je hart verwarmt terwijl je je eigen weg vindt door het labyrint van liefde.

Veelgestelde vragen over Everything I Know About Love

De auteur van Everything I Know About Love is Dolly Alderton. Uitgeverij Penguin Books Ltd heeft het boek uitgegeven.  

Everything I Know About Love is geschreven in het Engels.

Everything I Know About Love telt 368 pagina’s.

Everything I Know About Love is verkrijgbaar als Paperback.

Everything I Know About Love heeft aks oorspronkelijke releasedatum 07 februari 2019. Het EAN nummer van Everything I Know About Love is 9780241982105.