Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Naar zachtheid en een warm omhelzen

Boek Naar zachtheid en een warm omhelzen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Naar zachtheid en een warm omhelzen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Naar zachtheid en een warm omhelzen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

nl

EAN

Bindwijze

9789025473389

Oorspronkelijke releasedatum

Adriaan van Dis

Aantal pagina’s

Atlas Contact

Omschrijving van het boek Naar zachtheid en een warm omhelzen

Deze betoverende roman van Adriaan van Dis neemt je mee op een meeslepende reis naar zachtheid en een warm omhelzen. Met zijn kenmerkende schrijfstijl weet Van Dis op persoonlijke wijze de lezer te raken, terwijl zijn woorden tintelen van levensechte emoties. Deze roman is een ware ode aan de kracht van menselijke connecties en de zoektocht naar liefde en geborgenheid. Laat je meevoeren door de diepgaande personages en de prachtige verhaallijnen die naadloos in elkaar overvloeien. Van Dis weet als geen ander de juiste sfeer te creëren, waardoor je jezelf volledig kunt onderdompelen in het verhaal. Voel de hartslag van de personages en ervaar de complexe gevoelens die zij doormaken. Deze roman zal je ontroeren en je hart verwarmen, terwijl het je uitnodigt om na te denken over je eigen relaties en de betekenis van liefde in jouw leven. Met zijn meesterlijke pen en diepgaande inzichten, weet Adriaan van Dis opnieuw een meesterwerk te creëren. Een roman die je niet zomaar loslaat en die je keer op keer wilt herlezen. Laat je meevoeren door zijn woorden en ontdek de schoonheid van zachtheid en een warm omhelzen.

Veelgestelde vragen over Naar zachtheid en een warm omhelzen

De auteur van Naar zachtheid en een warm omhelzen is . Uitgeverij nl heeft het boek uitgegeven.  

Naar zachtheid en een warm omhelzen is geschreven in het .

Naar zachtheid en een warm omhelzen telt Atlas Contact pagina’s.

Naar zachtheid en een warm omhelzen is verkrijgbaar als 9789025473389.

Naar zachtheid en een warm omhelzen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Adriaan van Dis. Het EAN nummer van Naar zachtheid en een warm omhelzen is .