Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Ontwikkelingspsychologie

Boek Ontwikkelingspsychologie

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Ontwikkelingspsychologie en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Ontwikkelingspsychologie

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789043036955

Oorspronkelijke releasedatum

Robert S. Feldman

Aantal pagina’s

Pearson Benelux B.V.

Omschrijving van het boek Ontwikkelingspsychologie

Ontwikkelingspsychologie is een uitgebreide introductie tot het vakgebied, ontworpen om de lezer kennis te laten maken met de basistheorieën, het onderzoek en de praktische toepassingen van deze unieke discipline. Wat dit boek speciaal maakt, is dat de auteur voortdurend op zoek gaat naar raakvlakken met het leven en de ervaringen van de student, en verbanden legt met recente maatschappelijke ontwikkelingen. Hierdoor biedt het niet alleen een kader van feitelijke kennis, maar nodigt het ook uit om op een andere manier naar mensen en hun (vroege) ontwikkeling te kijken. Ontwikkelingspsychologie behandelt de volledige jeugd en adolescentie in chronologische volgorde, beginnend bij de prenatale periode en eindigend bij de adolescentie. Binnen deze perioden richt het boek zich op de fysieke, cognitieve, sociaal-emotionele en persoonlijkheidsontwikkeling. Deze achtste editie is volledig geactualiseerd en bevat nieuwe informatie over onderwerpen zoals genetische consultatie, de effecten van sociale media en genderidentiteit. Elk hoofdstuk bevat nieuwe Nederlandse en Europese voorbeelden, onderzoeksresultaten en statistische gegevens. Met zijn toegankelijke schrijfstijl en relevante inhoud is Ontwikkelingspsychologie een waardevolle aanwinst voor elke student in het hoger onderwijs die een cursus kinderpsychologie, ontwikkelingspsychologie of levenslooppsychologie volgt. Bovendien wordt het boek geleverd met een toegangscode.

Veelgestelde vragen over Ontwikkelingspsychologie

De auteur van Ontwikkelingspsychologie is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Ontwikkelingspsychologie is geschreven in het .

Ontwikkelingspsychologie telt Pearson Benelux B.V. pagina’s.

Ontwikkelingspsychologie is verkrijgbaar als 9789043036955.

Ontwikkelingspsychologie heeft aks oorspronkelijke releasedatum Robert S. Feldman. Het EAN nummer van Ontwikkelingspsychologie is .