Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. A Court of Thorns and Roses The 1 bestselling series

Boek A Court of Thorns and Roses The 1 bestselling series

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek A Court of Thorns and Roses The 1 bestselling series en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek A Court of Thorns and Roses The 1 bestselling series

Hoofdauteur

Maas, Sarah J.

Taal

en

Hoofduitgeverij

Bloomsbury Publishing Plc

EAN

9781526605399

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

02 juni 2020

Aantal pagina’s

448

Omschrijving van het boek A Court of Thorns and Roses The 1 bestselling series

In dit meeslepende verhaal genaamd "Een Hof van Doorns en Rozen", volgen we het avontuur van Feyre. Wanneer ze een hert in het bos ziet dat wordt achtervolgd door een wolf, doodt ze de predator en neemt ze zijn prooi om zichzelf en haar familie te voeden. Maar de wolf was niet wat het leek, en Feyre kan de hoge prijs die ze zal moeten betalen voor zijn dood niet voorspellen... Weggesleept van haar familie voor de moord op een fee, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder, wiens gezicht verborgen wordt door een juweelmasker, nog meer verbergt dan zijn doordringende groene ogen suggereren. Terwijl Feyre's gevoelens voor Tamlin veranderen van vijandigheid naar passie, leert ze dat het land van de feeën veel gevaarlijker is dan ze zich realiseerde. En Feyre moet vechten om een eeuwenoude vloek te doorbreken, anders verliest ze hem voor altijd. Dit spannende boek neemt je mee naar een betoverende wereld waarin sprookjesachtige wezens en menselijke emoties samenkomen. Je wordt meegesleept in Feyre's avontuur vol onverwachte wendingen en gevaarlijke situaties. Terwijl ze worstelt om haar geliefde Tamlin te redden en de vloek te verbreken, wordt Feyre geconfronteerd met haar eigen kracht en moed. A Court of Thorns and Roses is het eerste deel van de bestverkopende serie en zal je meenemen op een onvergetelijke reis. Du.

Veelgestelde vragen over A Court of Thorns and Roses The 1 bestselling series

De auteur van A Court of Thorns and Roses The 1 bestselling series is Maas, Sarah J.. Uitgeverij Bloomsbury Publishing Plc heeft het boek uitgegeven.  

A Court of Thorns and Roses The 1 bestselling series is geschreven in het en.

A Court of Thorns and Roses The 1 bestselling series telt 448 pagina’s.

A Court of Thorns and Roses The 1 bestselling series is verkrijgbaar als Paperback.

A Court of Thorns and Roses The 1 bestselling series heeft aks oorspronkelijke releasedatum 02 juni 2020. Het EAN nummer van A Court of Thorns and Roses The 1 bestselling series is 9781526605399.