Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De 48 wetten van de macht

Boek De 48 wetten van de macht

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De 48 wetten van de macht en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De 48 wetten van de macht

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789029086622

Oorspronkelijke releasedatum

Robert Greene

Aantal pagina’s

J.M. Meulenhoff

Omschrijving van het boek De 48 wetten van de macht

De 48 wetten van de macht is een meeslepend boek dat je meeneemt op een fascinerende reis door de complexe wereld van menselijke relaties en machtsdynamiek. Met zijn diepgaande inzichten en tijdloze wijsheid heeft dit boek de kracht om je denken te transformeren en je te leren hoe je de macht kunt grijpen en behouden. Een van de meest prikkelende wetten die in dit boek wordt behandeld, is wet 2: "Vertrouw niet te veel op uw vrienden, gebruik uw vijanden." Deze wet daagt de conventionele wijsheid uit en leert je om voorbij oppervlakkige loyaliteit te kijken. Het verkent de waarde van strategisch denken en het besef dat soms je grootste vijanden je beste bondgenoten kunnen worden. Door deze wet toe te passen, leer je hoe je de onderlinge rivaliteit tussen je vijanden kunt benutten om je eigen positie te versterken en je doelen te bereiken. Met De 48 wetten van de macht in handen, word je uitgedaagd om je eigen overtuigingen en denkpatronen te herzien. Dit boek is niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een praktische gids die je helpt om jezelf te positioneren in elke situatie. Durf jij de kracht van deze wetten te omarmen en jezelf naar nieuwe hoogten van succes te brengen?

Veelgestelde vragen over De 48 wetten van de macht

De auteur van De 48 wetten van de macht is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De 48 wetten van de macht is geschreven in het .

De 48 wetten van de macht telt J.M. Meulenhoff pagina’s.

De 48 wetten van de macht is verkrijgbaar als 9789029086622.

De 48 wetten van de macht heeft aks oorspronkelijke releasedatum Robert Greene. Het EAN nummer van De 48 wetten van de macht is .