Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Nog wat geleerd vandaag

Boek Nog wat geleerd vandaag

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Nog wat geleerd vandaag en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Nog wat geleerd vandaag

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789024458011

Oorspronkelijke releasedatum

Maarten Huygen

Aantal pagina’s

Boom

Omschrijving van het boek Nog wat geleerd vandaag

"WAT LEREN WE VAN ONDERWIJSVERNIEUWINGEN VAN VROEGER? Instructie en kennisoverdracht raakten uit de mode, eerst in de VS, veel later elders en uiteindelijk ook in Nederland en Vlaanderen. De leerling kon toch alles zelf googelen? Dat kon die meestal niet. Taal en rekenen gingen achteruit. In de VS en andere Angelsaksische landen is inmiddels al meer dan een eeuw met zelf ontdekkend leren geëxperimenteerd. Het gevolg: grotere ongelijkheid. Leerlingen werden afhankelijk van de kennis en welstand van hun ouders. Volgens de recente leerpsychologie zijn voor taal en rekenen instructie, kennis en oefening nodig. Maarten Huygen volgt leraren, trainers en wetenschappers die deze inzichten toepassen. Hij doet verslag van een klas van de Alan Turingschool die door systematische voorbereiding zelfs verhaaltjes van Tsjechov kan lezen. Hij bezoekt conferenties waar leraren de nieuwste toepassingen van de leerpsychologie doornemen. De herwaardering van kennis geeft leraren hun onafhankelijke rol terug. Nog wat geleerd vandaag? is een warm pleidooi voor kennisrijk onderwijs. Het laat zien dat ‘het nieuwe leren’ al eeuwen oud is en zet dat in internationaal perspectief. Een boek voor leraren, directeuren, bestuurders,." Productbeschrijving: "WAT VALT ER TE LEREN VAN DE ONDERWIJSVERNIEUWINGEN UIT HET VERLEDEN? Instructie.

Veelgestelde vragen over Nog wat geleerd vandaag

De auteur van Nog wat geleerd vandaag is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Nog wat geleerd vandaag is geschreven in het .

Nog wat geleerd vandaag telt Boom pagina’s.

Nog wat geleerd vandaag is verkrijgbaar als 9789024458011.

Nog wat geleerd vandaag heeft aks oorspronkelijke releasedatum Maarten Huygen. Het EAN nummer van Nog wat geleerd vandaag is .