Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De zeven zussen 2 Storm

Boek De zeven zussen 2 Storm

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De zeven zussen 2 Storm en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De zeven zussen 2 Storm

Hoofdauteur

Duitsland

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

De Zeven Zussen

Bindwijze

9789401607988

Oorspronkelijke releasedatum

Lucinda Riley

Aantal pagina’s

Xander Uitgevers B.V.

Omschrijving van het boek De zeven zussen 2 Storm

In het spannende tweede deel van de Zeven zussen-serie, genaamd Storm, staat het leven van Ally D'Aplièse op zijn kop wanneer ze het tragische nieuws ontvangt van haar vaders plotselinge overlijden. Meteen keert ze huiswaarts om samen met haar zussen het testament van hun vader te openen. Een verrassende wending wacht hen allemaal, want in het testament ontdekken ze elk een mysterieuze brief met een bijzondere opdracht: ze moeten op zoek gaan naar hun ware afkomst. Ally, de avontuurlijke en onbevreesde zuster, staat voor een nieuwe uitdaging. Ze besluit haar zeilvakantie achter zich te laten en zich volledig te storten op de zoektocht naar haar verleden. Hierbij wordt ze meegesleept in een betoverende reis langs exotische locaties en fascinerende personages. Terwijl Ally haar familiegeschiedenis ontrafelt, ontdekt ze niet alleen meer over haar eigen identiteit, maar ook over de geheimen die haar vader met zich meedroeg. Storm, een meeslepend vervolg op het eerste deel van de Zeven zussen-serie, neemt je mee op een adembenemende ontdekkingsreis. Lucinda Riley weet opnieuw haar lezers te betoveren met haar meesterlijke schrijfstijl en diepgaande personages. Laat je meevoeren in het verhaal van Ally en haar zussen terwijl ze hun ware afkomst ontrafelen en stap in een wereld vol mysterie en avontuur.

Veelgestelde vragen over De zeven zussen 2 Storm

De auteur van De zeven zussen 2 Storm is Duitsland. Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De zeven zussen 2 Storm is geschreven in het .

De zeven zussen 2 Storm telt Xander Uitgevers B.V. pagina’s.

De zeven zussen 2 Storm is verkrijgbaar als 9789401607988.

De zeven zussen 2 Storm heeft aks oorspronkelijke releasedatum Lucinda Riley. Het EAN nummer van De zeven zussen 2 Storm is De Zeven Zussen.