Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Het jaar van de Sprinkhaan

Boek Het jaar van de Sprinkhaan

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het jaar van de Sprinkhaan en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het jaar van de Sprinkhaan

Hoofdauteur

Terry Hayes

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

A.W. Bruna Uitgevers

EAN

9789400507111

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

09 november 2023

Aantal pagina’s

768

Omschrijving van het boek Het jaar van de Sprinkhaan

Het jaar van de Sprinkhaan is een meeslepende en adembenemende thriller van de gerenommeerde auteur van het bekroonde boek Ik ben Pelgrim. Dit spannende verhaal neemt je mee op een angstaanjagende reis vol intriges en onverwachte wendingen. In dit boek volgen we een moedige CIA-agent die vastberaden is om een meedogenloze terrorist op te sporen die de wereld op het randje van de afgrond brengt. Met zijn ongeëvenaarde vaardigheden en diepgaande kennis van de onderwereld begint deze agent aan een gevaarlijke en meeslepende jacht op de vijand. Terwijl de spanning toeneemt en de klok genadeloos tikt, wordt de lezer meegesleurd in een meeslepend verhaal vol adrenaline en onvoorspelbaarheid. De auteur schuwt geen enkel detail en weeft een complex web van intriges en geheimen die je constant op het puntje van je stoel houden. Met Het jaar van de Sprinkhaan ben je verzekerd van urenlang leesplezier vol spanning en sensatie. Dit boek zal je meenemen op een onvergetelijke reis door de duistere wereld van terrorisme en internationale spionage. Wees voorbereid op een rollercoaster van emoties terwijl je de pagina's omslaat en ontdek dat niets is wat het lijkt in dit meesterwerk van een thriller.

Veelgestelde vragen over Het jaar van de Sprinkhaan

De auteur van Het jaar van de Sprinkhaan is Terry Hayes. Uitgeverij A.W. Bruna Uitgevers heeft het boek uitgegeven.  

Het jaar van de Sprinkhaan is geschreven in het Nederlands.

Het jaar van de Sprinkhaan telt 768 pagina’s.

Het jaar van de Sprinkhaan is verkrijgbaar als Paperback.

Het jaar van de Sprinkhaan heeft aks oorspronkelijke releasedatum 09 november 2023. Het EAN nummer van Het jaar van de Sprinkhaan is 9789400507111.