Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Kleurboek voor filosofen

Boek Kleurboek voor filosofen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Kleurboek voor filosofen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Kleurboek voor filosofen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789020608700

Oorspronkelijke releasedatum

Stine Jensen

Aantal pagina’s

Pepper Books

Omschrijving van het boek Kleurboek voor filosofen

Zie de wereld door de ogen van een filosoof met het Kleurboek voor filosofen. Dit unieke kleurboek neemt je mee op een avontuurlijke reis door de wereld van kleur, met hier en daar een boeiend weetje. Wat denken filosofen eigenlijk over kleur? Is een roos nog steeds rood als niemand ernaar kijkt? Bestaan kleuren überhaupt wel? John Locke betwijfelt het. Goethe voelt zich te oud voor kleur en volgens Wittgenstein kunnen we kleuren alleen vangen met behulp van taal, zoals de kleuren van bomen, bloemen en planten. Dit eigenzinnige kleurboek daagt je uit om buiten de lijntjes te kleuren en je fantasie de vrije loop te laten. Elke pagina biedt een nieuwe uitdaging, een nieuwe filosofische vraag om over na te denken terwijl je je penseel over het papier beweegt. Duik in de diepe gedachten van filosofen terwijl je je creativiteit uitdrukt met een scala aan prachtige kleuren, van wedeblauw tot karmozijnrood en okergeel. Het Kleurboek voor filosofen is niet zomaar een kleurboek, het is een reis naar de kern van onze perceptie en begrip van kleur. Dus kom op, laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de wereld van kleur zoals nooit tevoren!

Veelgestelde vragen over Kleurboek voor filosofen

De auteur van Kleurboek voor filosofen is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Kleurboek voor filosofen is geschreven in het .

Kleurboek voor filosofen telt Pepper Books pagina’s.

Kleurboek voor filosofen is verkrijgbaar als 9789020608700.

Kleurboek voor filosofen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Stine Jensen. Het EAN nummer van Kleurboek voor filosofen is .