Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Ga je erover schrijven

Boek Ga je erover schrijven

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Ga je erover schrijven en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Ga je erover schrijven

Hoofdauteur

Herman Koch

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Ambo|Anthos

EAN

9789026364631

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

05 januari 2024

Aantal pagina’s

272

Omschrijving van het boek Ga je erover schrijven

Op een feest ter ere van de release van Finse dagen, merkt niemand op dat Herman Koch worstelt met pijn en constant naar het toilet moet gaan. Ondanks dit, blijft hij glimlachen en gaat hij levendige gesprekken aan aan tafel. De dag ervoor had een fotograaf nog een bezoek gebracht aan zijn huis na een biopsie. Zodra het artikel met de foto gepubliceerd wordt, gooit hij het weg. Volgens Herman is het aan zijn gezicht af te lezen. Alleen zijn vrouw en 25-jarige zoon zijn op dat moment op de hoogte. Enkele weken later bespreekt dokter Francken in het OLVG de resultaten van de laatste scan. Het is 3 februari 2020. "Ik kan het helaas niet mooier maken dan het is," begint hij het slechtnieuwsgesprek. "Het is overal aanwezig." Het boek "Ga je erover schrijven" neemt je mee in het aangrijpende verhaal van Herman Koch, een man die worstelt met een ongeneeslijke ziekte. Met een feestelijke sfeer als achtergrond en een geheim dat alleen zijn naasten kennen, wordt de emotionele reis van Herman blootgelegd. Het boek brengt je naar de donkere kant van het leven, waar de realiteit genadeloos is en beslissingen moeilijk zijn. Het is een verhaal dat je raakt en je aan het denken zet over de kwetsbaarheid van het menselijk bestaan. "Ga je erover schrijven" is een meeslepende roman die je niet onberoerd zal laten. Het is een.

Veelgestelde vragen over Ga je erover schrijven

De auteur van Ga je erover schrijven is Herman Koch. Uitgeverij Ambo|Anthos heeft het boek uitgegeven.  

Ga je erover schrijven is geschreven in het Nederlands.

Ga je erover schrijven telt 272 pagina’s.

Ga je erover schrijven is verkrijgbaar als Paperback.

Ga je erover schrijven heeft aks oorspronkelijke releasedatum 05 januari 2024. Het EAN nummer van Ga je erover schrijven is 9789026364631.