Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Omringd door slechte bazen

Boek Omringd door slechte bazen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Omringd door slechte bazen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Omringd door slechte bazen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Omringd door

Bindwijze

9789402710434

Oorspronkelijke releasedatum

Thomas Erikson

Aantal pagina’s

HarperCollins

Omschrijving van het boek Omringd door slechte bazen

Ontdek nu het meest verhelderende boek van de bestsellerauteur, dat je zal laten lachen, nadenken en je eigen werkomgeving opnieuw evalueren: "Omringd door slechte bazen". Dit meeslepende boek is een vervolg op het ongelooflijk populaire "Omringd door idioten: hoe om te gaan met idioten op de werkvloer?", en het biedt een unieke kijk op de uitdagingen waarmee we dagelijks geconfronteerd worden wanneer we moeten omgaan met incompetente, onredelijke en moeilijke bazen. In dit boek onthult de auteur op humoristische wijze de verschillende soorten slechte bazen die we kunnen tegenkomen en biedt hij waardevolle inzichten over hoe we met hen kunnen omgaan. Met behulp van realistische voorbeelden en praktische tips krijg je een dieper begrip van de dynamiek tussen werknemers en bazen, en word je geïnspireerd om je eigen professionele groei en succes na te streven. "Omringd door slechte bazen" biedt niet alleen vermakelijke anekdotes, maar het bevat ook nieuwe inzichten en bruikbare strategieën waarmee je jezelf kunt wapenen tegen de negatieve effecten van een slechte leidinggevende. Dit boek is een must-have voor iedereen die op zoek is naar manieren om zijn professionele leven te verbeteren en succesvol te zijn, zelfs in een uitdagende werkomgeving. Dus, bereid je voor om geïnspireerd te worden en jezelf te bevrijden van de beperkingen van slechte baz.

Veelgestelde vragen over Omringd door slechte bazen

De auteur van Omringd door slechte bazen is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Omringd door slechte bazen is geschreven in het .

Omringd door slechte bazen telt HarperCollins pagina’s.

Omringd door slechte bazen is verkrijgbaar als 9789402710434.

Omringd door slechte bazen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Thomas Erikson. Het EAN nummer van Omringd door slechte bazen is Omringd door.