Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Niet het einde van de wereld

Boek Niet het einde van de wereld

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Niet het einde van de wereld en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Niet het einde van de wereld

Hoofdauteur

Hannah Ritchie

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Balans

EAN

9789463823142

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

23 januari 2024

Aantal pagina’s

352

Omschrijving van het boek Niet het einde van de wereld

Dit boek, genaamd "Niet het einde van de wereld", is gebaseerd op de meest recente onderzoeken en biedt een verfrissende kijk op verschillende doemscenario's. Met behulp van praktische tips en verhelderende illustraties wordt de lezer aangemoedigd om anders naar de grote problemen van onze tijd te kijken. De wereld kampt met grote problemen die soms onoverkomelijk lijken. Maar dit boek biedt hoop en laat zien dat deze problemen wel degelijk oplosbaar zijn. Door middel van de nieuwste inzichten en onderzoeken worden de doemscenario's in een ander licht gezet, waardoor er ruimte ontstaat voor oplossingen en positieve verandering. Daarnaast bevat dit boek ook praktische tips die de lezer kunnen helpen om zelf een bijdrage te leveren aan het oplossen van de wereldproblematiek. Of het nu gaat om duurzaamheid, klimaatverandering, armoede of sociale ongelijkheid, "Niet het einde van de wereld" moedigt aan om actie te ondernemen en te geloven in een betere toekomst. Met inspirerende illustraties worden complexe vraagstukken vereenvoudigd en wordt de lezer gestimuleerd om anders te denken en te handelen.

Veelgestelde vragen over Niet het einde van de wereld

De auteur van Niet het einde van de wereld is Hannah Ritchie. Uitgeverij Balans heeft het boek uitgegeven.  

Niet het einde van de wereld is geschreven in het Nederlands.

Niet het einde van de wereld telt 352 pagina’s.

Niet het einde van de wereld is verkrijgbaar als Paperback.

Niet het einde van de wereld heeft aks oorspronkelijke releasedatum 23 januari 2024. Het EAN nummer van Niet het einde van de wereld is 9789463823142.