Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy 42nd Anniversary Edition

Boek The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 42nd Anniversary Edition

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 42nd Anniversary Edition en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 42nd Anniversary Edition

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9781529034523

Oorspronkelijke releasedatum

Douglas Adams

Aantal pagina’s

Pan Books

Omschrijving van het boek The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 42nd Anniversary Edition

Een speciale 42ste jubileumeditie van de mega-bestseller cultklassieker "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" van Douglas Adams, met extra materiaal uit de archieven van Adams. Deze bijzondere editie is een eerbetoon aan de tijdloze aantrekkingskracht van dit buitengewone verhaal, dat generaties lang lezers heeft betoverd en geïnspireerd. Deze jubileumeditie bevat niet alleen de briljante en komische avonturen van Arthur Dent, maar ook exclusieve toevoegingen uit de persoonlijke archieven van Douglas Adams. Duik dieper in het universum van de gids met onthullende aantekeningen, originele schetsen en nog niet eerder gepubliceerde concepten. Ontdek de geheimen achter de creatie van dit meesterwerk en krijg een uniek inzicht in de genialiteit van de auteur. Deze prachtige jubileumeditie is een must-have voor zowel trouwe fans als nieuwe lezers. Met zijn luxueuze uitstraling en hoogwaardige afwerking is dit boek een waar collector's item. Of je nu een fan bent van sciencefiction, avontuur of gewoon van een goed verhaal houdt, deze speciale editie van "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" zal je zeker betoveren en verwonderen met zijn tijdloze humor en diepe wijsheid.

Veelgestelde vragen over The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 42nd Anniversary Edition

De auteur van The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 42nd Anniversary Edition is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 42nd Anniversary Edition is geschreven in het .

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 42nd Anniversary Edition telt Pan Books pagina’s.

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 42nd Anniversary Edition is verkrijgbaar als 9781529034523.

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 42nd Anniversary Edition heeft aks oorspronkelijke releasedatum Douglas Adams. Het EAN nummer van The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 42nd Anniversary Edition is .