Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3

Boek Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789044746228

Oorspronkelijke releasedatum

ZNU

Aantal pagina’s

Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij

Omschrijving van het boek Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3

Dit boek, genaamd "Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3", is de ideale metgezel voor uw kind tijdens zijn of haar eerste leerjaar/groep 3. In slechts enkele maanden tijd zal uw kind leren schrijven, en hoe meer hij of zij oefent, hoe beter het zal gaan. Dit boek bevat schrijfoefeningen die het schoolleerprogramma volgen, zodat uw kind thuis verder kan oefenen wat het op school heeft geleerd. Denk hierbij aan het schrijven van letters, juist spellen van meerlettergrepige woorden, het vormen van korte zinnen en nog veel meer. Oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn, integendeel! Dit boek zit boordevol leuke tekeningen en speelse opdrachten die uw kind extra gemotiveerd zullen maken. Hierdoor zal uw kind met veel plezier aan de slag gaan! Dit boek is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 7 jaar, en biedt de perfecte ondersteuning bij het leren schrijven tijdens het eerste leerjaar/groep 3.

Veelgestelde vragen over Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3

De auteur van Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 is geschreven in het .

Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 telt Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij pagina’s.

Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 is verkrijgbaar als 9789044746228.

Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 heeft aks oorspronkelijke releasedatum ZNU. Het EAN nummer van Ik leer schrijven 6-7 jaar 1ste leerjaar groep 3 is .