Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar

Boek Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Loco Mini

Bindwijze

9789048746651

Oorspronkelijke releasedatum

Aantal pagina’s

Uitgeverij Zwijsen

Omschrijving van het boek Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar

Met Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar wordt het leren van woorden een waar feest! Dit educatieve spel zit boordevol afwisselende puzzels die speciaal zijn ontworpen om de woordenschat van kinderen uit te breiden. De puzzels bevatten rijmwoorden, samenstellingen, leesmoeilijkheden en meervoudsvormen, waardoor kinderen op een spelende wijze nieuwe woorden kunnen leren. Het unieke aan Loco Mini Woorden leren is dat het volledig aansluit bij wat kinderen op school leren. Dit betekent dat ze de geleerde woorden direct kunnen toepassen in hun dagelijkse leven en tijdens hun schoolwerk. Het spel is ideaal voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud en stimuleert hun taalontwikkeling op een leuke en interactieve manier. Daarnaast hebben we ook gezorgd voor nieuwe details zoals kleurrijke illustraties en grappige personages die de aandacht van kinderen vasthouden en hun interesse in het leren van woorden vergroten. Met Loco Mini Woorden leren kunnen kinderen spelenderwijs hun woordenschat vergroten en zelfverzekerd worden in het gebruik van nieuwe woorden. Dit spel is een must-have voor ouders en leerkrachten die op zoek zijn naar een leuke en effectieve manier om kinderen te helpen bij het leren van woorden.

Veelgestelde vragen over Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar

De auteur van Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar is geschreven in het .

Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar telt Uitgeverij Zwijsen pagina’s.

Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar is verkrijgbaar als 9789048746651.

Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar heeft aks oorspronkelijke releasedatum . Het EAN nummer van Loco Mini Woorden leren 5-7 jaar is Loco Mini.