Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Het helen van je innerlijke kind

Boek Het helen van je innerlijke kind

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het helen van je innerlijke kind en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het helen van je innerlijke kind

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789460151668

Oorspronkelijke releasedatum

Susanne Huhn

Aantal pagina’s

Uitgeverij Akasha

Omschrijving van het boek Het helen van je innerlijke kind

In ons product 'Het helen van je innerlijke kind' bieden we een unieke manier om in contact te komen met je gekwetste innerlijke kind en het te helpen genezen. We geloven dat het herstellen van de band met je innerlijke kind essentieel is voor persoonlijke groei en het bereiken van innerlijke vrede. Met behulp van ons product krijg je de tools en begeleiding die je nodig hebt om je innerlijke kind te omarmen en te helen. We hebben een uitgebreid programma ontwikkeld dat bestaat uit meditaties, visualisaties en therapeutische oefeningen. Deze zijn speciaal ontworpen om je te helpen de emotionele blokkades en trauma's uit je kindertijd te begrijpen en te genezen. Daarnaast hebben we ook een online gemeenschap gecreëerd waar je in contact kunt komen met gelijkgestemde mensen die dezelfde reis maken. Hier kun je ervaringen delen, steun vinden en elkaar inspireren. Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin je kunt groeien en bloeien. Investeer in jezelf en geef je innerlijke kind de liefde, aandacht en genezing die het verdient. Met 'Het helen van je innerlijke kind' zul je merken dat je meer vreugde, rust en vervulling in je leven zult ervaren. Het is tijd om je innerlijke kind te omarmen en samen op weg te gaan naar een gelukkiger en gezonder leven.

Veelgestelde vragen over Het helen van je innerlijke kind

De auteur van Het helen van je innerlijke kind is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het helen van je innerlijke kind is geschreven in het .

Het helen van je innerlijke kind telt Uitgeverij Akasha pagina’s.

Het helen van je innerlijke kind is verkrijgbaar als 9789460151668.

Het helen van je innerlijke kind heeft aks oorspronkelijke releasedatum Susanne Huhn. Het EAN nummer van Het helen van je innerlijke kind is .