Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De kracht van kwetsbaarheid

Boek De kracht van kwetsbaarheid

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De kracht van kwetsbaarheid en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De kracht van kwetsbaarheid

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789400502482

Oorspronkelijke releasedatum

Brené Brown

Aantal pagina’s

Lev.

Omschrijving van het boek De kracht van kwetsbaarheid

In "De kracht van kwetsbaarheid" neemt Brené Brown ons mee op een inspirerende reis naar het begrijpen en omarmen van onze kwetsbaarheid. Ze daagt ons uit om onze angsten en twijfels onder ogen te zien en te ontdekken dat het juist in onze kwetsbaarheid ligt dat we ware moed en kracht kunnen vinden. In dit boek onthult Brown de waardevolle lessen die ze heeft geleerd uit haar jarenlange onderzoek naar kwetsbaarheid. Ze geeft inzicht in hoe het tonen van onze ware zelf, inclusief onze imperfecties, ons in staat stelt om diepere verbindingen aan te gaan met anderen en onszelf op een authentieke manier te laten zien. Met verhalen, anekdotes en wetenschappelijk onderbouwde inzichten moedigt Brown ons aan om moedig te zijn, onze maskers af te zetten en te vertrouwen op onze eigen capaciteiten. Ze inspireert ons om de kracht van kwetsbaarheid te omarmen en onze innerlijke kracht te ontdekken, zelfs in de meest uitdagende situaties. "De kracht van kwetsbaarheid" is een eye-opening boek dat ons helpt om een leven te leiden waarin we onze volledige potentieel kunnen benutten en ons niet laten tegenhouden door angst of perfectionisme.

Veelgestelde vragen over De kracht van kwetsbaarheid

De auteur van De kracht van kwetsbaarheid is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De kracht van kwetsbaarheid is geschreven in het .

De kracht van kwetsbaarheid telt Lev. pagina’s.

De kracht van kwetsbaarheid is verkrijgbaar als 9789400502482.

De kracht van kwetsbaarheid heeft aks oorspronkelijke releasedatum Brené Brown. Het EAN nummer van De kracht van kwetsbaarheid is .