Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Prisma woordenboek Nederlands-Duits

Boek Prisma woordenboek Nederlands-Duits

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Prisma woordenboek Nederlands-Duits en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Prisma woordenboek Nederlands-Duits

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789000358540

Oorspronkelijke releasedatum

G.A.A.M. van der Linden

Aantal pagina’s

Prisma

Omschrijving van het boek Prisma woordenboek Nederlands-Duits

Het Prisma woordenboek Nederlands-Duits is de perfecte metgezel voor elke middelbare scholier, vanaf de brugklas tot en met het eindexamen. Dit woordenboek is speciaal ontworpen om je te helpen bij al je taalbehoeften, zowel thuis als in de klas. Met het Prisma woordenboek Nederlands-Duits heb je toegang tot alles wat je wilt weten over woorden. Of je nu een betekenis wilt opzoeken, synoniemen wilt vinden of de juiste vertaling van een woord nodig hebt, dit woordenboek heeft het allemaal. Het is volledig up-to-date en bevat de nieuwste woorden en uitdrukkingen, zodat je altijd de meest accurate vertalingen kunt vinden. Daarnaast biedt dit woordenboek handige tips en extra informatie om je taalvaardigheid te verbeteren. Je zult merken dat je vocabulaire snel groeit en dat je zelfvertrouwen in het Nederlands en Duits toeneemt. Of je nu thuis aan het studeren bent of tijdens de les, het Prisma woordenboek Nederlands-Duits is de beste keuze om je taalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Veelgestelde vragen over Prisma woordenboek Nederlands-Duits

De auteur van Prisma woordenboek Nederlands-Duits is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Prisma woordenboek Nederlands-Duits is geschreven in het .

Prisma woordenboek Nederlands-Duits telt Prisma pagina’s.

Prisma woordenboek Nederlands-Duits is verkrijgbaar als 9789000358540.

Prisma woordenboek Nederlands-Duits heeft aks oorspronkelijke releasedatum G.A.A.M. van der Linden. Het EAN nummer van Prisma woordenboek Nederlands-Duits is .