Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Prisma woordenboek Engels-Nederlands

Boek Prisma woordenboek Engels-Nederlands

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Prisma woordenboek Engels-Nederlands en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Prisma woordenboek Engels-Nederlands

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789000358571

Oorspronkelijke releasedatum

F. J. J. Van Baars

Aantal pagina’s

Prisma

Omschrijving van het boek Prisma woordenboek Engels-Nederlands

Prisma woordenboek Engels-Nederlands is de ideale metgezel voor iedere middelbare scholier, ongeacht het schooljaar waarin je zit. Dit woordenboek is speciaal ontworpen om je te helpen met alle vragen die je hebt over woorden, zowel thuis als in de klas. Of je nu net begint in de brugklas of je voorbereidt op je eindexamen, met dit Prisma woordenboek heb je altijd de beste keuze in handen. Het bevat een uitgebreide verzameling van Engelse en Nederlandse woorden, met duidelijke en nauwkeurige definities. Maar dat is niet alles! Dit woordenboek biedt ook extra informatie zoals voorbeeldzinnen, synoniemen en grammaticale tips, waardoor je niet alleen de betekenis van een woord kunt begrijpen, maar ook hoe je het correct kunt gebruiken in verschillende contexten. Met het Prisma woordenboek Engels-Nederlands ben je verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke bron van kennis. Of je nu thuis aan het studeren bent of in de klas zit, dit woordenboek zal je helpen om je Engelse taalvaardigheid te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. Aarzel niet langer en maak de beste keuze voor jezelf met het Prisma woordenboek Engels-Nederlands!

Veelgestelde vragen over Prisma woordenboek Engels-Nederlands

De auteur van Prisma woordenboek Engels-Nederlands is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Prisma woordenboek Engels-Nederlands is geschreven in het .

Prisma woordenboek Engels-Nederlands telt Prisma pagina’s.

Prisma woordenboek Engels-Nederlands is verkrijgbaar als 9789000358571.

Prisma woordenboek Engels-Nederlands heeft aks oorspronkelijke releasedatum F. J. J. Van Baars. Het EAN nummer van Prisma woordenboek Engels-Nederlands is .