Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Lunchen zonder boterham

Boek Lunchen zonder boterham

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Lunchen zonder boterham en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Lunchen zonder boterham

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789000386567

Oorspronkelijke releasedatum

Simone van der Koelen

Aantal pagina’s

Forte

Omschrijving van het boek Lunchen zonder boterham

Simone van der Koelen, een bekende foodblogger, heeft eindelijk het antwoord gevonden op de eeuwige vraag: "Wat kunnen we eten voor de lunch in plaats van een saaie boterham?". Met haar innovatieve product genaamd "Lunchen zonder boterham" biedt ze nu een creatieve en smakelijke oplossing voor iedereen die op zoek is naar variatie in hun lunchroutine. In plaats van elke dag dezelfde boterham te eten, kunnen liefhebbers van lekker eten nu genieten van een breed scala aan heerlijke en voedzame alternatieven. Het product bevat een verzameling van eenvoudige en inspirerende recepten die je zullen verbazen met hun smaak en originaliteit. Van kleurrijke salades tot hartige wraps en van gezonde soepen tot verrassende broodloze sandwiches, er is voor elk wat wils. Naast het bieden van heerlijke recepten, deelt Simone ook tips en tricks om je lunch ervaring naar een hoger niveau te tillen. Ze legt uit hoe je je lunch kunt voorbereiden en meenemen naar je werk of school, zodat je altijd kunt genieten van een smaakvolle maaltijd, waar je ook bent. Bovendien deelt ze haar geheimen om een gezonde balans te vinden tussen smaak en voedingswaarde, zodat je niet alleen kunt genieten van een heerlijke lunch, maar ook goed voor jezelf kunt zorgen. Met "Lunchen zonder boterham" hoef je nooit meer genoegen te nemen met een saaie boterham als lunch. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en laat je inspireren door.

Veelgestelde vragen over Lunchen zonder boterham

De auteur van Lunchen zonder boterham is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Lunchen zonder boterham is geschreven in het .

Lunchen zonder boterham telt Forte pagina’s.

Lunchen zonder boterham is verkrijgbaar als 9789000386567.

Lunchen zonder boterham heeft aks oorspronkelijke releasedatum Simone van der Koelen. Het EAN nummer van Lunchen zonder boterham is .