Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. TaalCompleet A2

Boek TaalCompleet A2

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek TaalCompleet A2 en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek TaalCompleet A2

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Taalcompleet

Bindwijze

9789490807245

Oorspronkelijke releasedatum

Karine Bloks-Jekel

Aantal pagina’s

Kleurrijker Bv

Omschrijving van het boek TaalCompleet A2

TaalCompleet A2 is dé ideale voorbereiding op jouw inburgeringsexamen. Met deze uitgebreide taalcursus krijg je alle tools in handen om succesvol je examen af te leggen en je nieuwe leven in Nederland te beginnen. Met een e-learning-licentie van 12 maanden heb je toegang tot een schat aan lesmateriaal, oefeningen en praktische tips die je helpen om je Nederlandse taalvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Met TaalCompleet A2 hoef je het niet alleen te doen. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen. Of je nu hulp nodig hebt bij het begrijpen van grammaticaregels, het oefenen van luistervaardigheid of het verbeteren van je spreekvaardigheid, ons team van experts staat voor je klaar. Met TaalCompleet A2 investeer je in je toekomst in Nederland. Of je nu al een beetje ervaring hebt met de Nederlandse taal of helemaal vanaf nul begint, deze cursus is geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op het inburgeringsexamen. Met onze uitgebreide lesmethode en persoonlijke begeleiding ben je verzekerd van een solide basis in de Nederlandse taal, waarmee je vol vertrouwen je examen tegemoet gaat.

Veelgestelde vragen over TaalCompleet A2

De auteur van TaalCompleet A2 is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

TaalCompleet A2 is geschreven in het .

TaalCompleet A2 telt Kleurrijker Bv pagina’s.

TaalCompleet A2 is verkrijgbaar als 9789490807245.

TaalCompleet A2 heeft aks oorspronkelijke releasedatum Karine Bloks-Jekel. Het EAN nummer van TaalCompleet A2 is Taalcompleet.