Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Knockemout Series- Things We Hide From The Light

Boek Knockemout Series- Things We Hide From The Light

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Knockemout Series- Things We Hide From The Light en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Knockemout Series- Things We Hide From The Light

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Knockemout

Bindwijze

9781399713771

Oorspronkelijke releasedatum

Lucy Score

Aantal pagina’s

Hodder Paperback

Omschrijving van het boek Knockemout Series- Things We Hide From The Light

De langverwachte opvolger van de bestseller van 2022, Dingen Waar We Nooit Over Heen Kwamen, richt zich dit keer op het verhaal van Nash. De Knockemout-serie - Dingen Die We Verbergen Voor Het Licht is een meeslepend en intrigerend boek dat je vanaf het eerste hoofdstuk in zijn greep houdt. In dit boek worden de verborgen geheimen en duistere waarheden onthuld die Nash al die tijd met zich mee heeft gedragen. De auteur neemt je mee op een emotionele reis door de duistere kant van Nash's leven, waarin hij worstelt met zijn demonen en probeert te ontsnappen aan zijn verleden. Met haar vlotte schrijfstijl en levendige beschrijvingen weet de auteur de lezer moeiteloos mee te slepen in Nash's wereld. Het boek zit vol met onverwachte wendingen en intrigerende personages die je laten nadenken over de complexiteit van menselijke relaties en de kracht van geheimen. Ontdek het verhaal dat verborgen bleef in de schaduwen en laat je betoveren door de diepgaande emoties en de onthullingen die je aan het denken zetten. De Knockemout-serie - Dingen Die We Verbergen Voor Het Licht is een absolute must-read voor liefhebbers van psychologische thrillers en verhalen die je nog lang zullen bijblijven.

Veelgestelde vragen over Knockemout Series- Things We Hide From The Light

De auteur van Knockemout Series- Things We Hide From The Light is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Knockemout Series- Things We Hide From The Light is geschreven in het .

Knockemout Series- Things We Hide From The Light telt Hodder Paperback pagina’s.

Knockemout Series- Things We Hide From The Light is verkrijgbaar als 9781399713771.

Knockemout Series- Things We Hide From The Light heeft aks oorspronkelijke releasedatum Lucy Score. Het EAN nummer van Knockemout Series- Things We Hide From The Light is Knockemout.