Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk

Boek Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789022598580

Oorspronkelijke releasedatum

Manuela Inusa

Aantal pagina’s

Boekerij

Omschrijving van het boek Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk

Laurie is de trotse eigenaar van Valerie Lane 1, een theewinkel vol geluk. In haar knusse winkel worden smaken van over de hele wereld verkocht: van de verkwikkende Chinese ginseng tot de verfijnde Indiase darjeeling. Mensen vanuit alle hoeken en gaten komen naar haar winkel om zich te laten verrassen door de heerlijke variëteiten aan thee. Maar terwijl haar zaak bruisend en succesvol is, blijft Laurie teleurgesteld in de liefde. Gelukkig laten haar vier beste vriendinnen haar niet in de steek! Samen vormen Laurie en haar vriendinnen een hechte groep die elkaar door dik en dun steunt. Ze zijn vastberaden om Laurie te helpen bij het vinden van haar ware liefde. Met hun onvoorwaardelijke vriendschap en de warme sfeer in de theewinkel, creëren ze een omgeving waarin de liefde kan bloeien. Terwijl Laurie zich door het leven slaat met haar passie voor thee, ontdekt ze dat niets onmogelijk is wanneer je omringd bent door liefdevolle mensen en een kopje warme, troostende thee. Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk is niet alleen een verhaal over heerlijke smaken en warme vriendschappen, maar ook een ode aan de kracht van liefde en het geluk dat kan worden gevonden in de kleine dingen van het leven. Laat je betoveren door de magie van Valerie Lane en geniet van een hartverwarmend avontuur vol verrassingen en liefdevolle momenten.

Veelgestelde vragen over Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk

De auteur van Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk is geschreven in het .

Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk telt Boekerij pagina’s.

Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk is verkrijgbaar als 9789022598580.

Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk heeft aks oorspronkelijke releasedatum Manuela Inusa. Het EAN nummer van Valerie Lane 1 De theewinkel vol geluk is .