Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Harry Potter 2 Harry Potter en de geheime kamer

Boek Harry Potter 2 Harry Potter en de geheime kamer

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Harry Potter 2 Harry Potter en de geheime kamer en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Harry Potter 2 Harry Potter en de geheime kamer

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Harry Potter

Bindwijze

9789076174112

Oorspronkelijke releasedatum

J.K. Rowling

Aantal pagina’s

Harmonie, Uitgeverij de

Omschrijving van het boek Harry Potter 2 Harry Potter en de geheime kamer

Harry Potter en de geheime kamer is het spannende vervolg op het eerste deel van de Harry Potter-serie. Na een vreselijke vakantie bij zijn gemene oom en tante, begint Harry aan zijn tweede jaar op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Echter, het lijkt erop dat het bereiken van de school al een hele uitdaging op zich is. Gelukkig biedt een vliegende auto Harry en zijn vriend Ron de oplossing. In dit nieuwe schooljaar hoopt Harry zich volledig te kunnen concentreren op zijn lessen Toverdranken, Verweer tegen de Zwarte Kunsten en zijn favoriete sport Zwerkbal. Hij verwacht een rustig jaar na alle avonturen van het vorige jaar. Helaas blijkt al snel dat Harry zich niet kan ontspannen. Hij begint een mysterieuze stem te horen, er vinden vreemde aanvallen plaats en hij stuit op een bijzonder dagboek. Deze ontdekking zet Harry's wereld op zijn kop en brengt hem in gevaarlijke situaties. Harry Potter en de geheime kamer is een meeslepend verhaal vol magie, avontuur en mysterie. Het neemt de lezers mee op een reis door de betoverende wereld van de tovenaars. Dit boek is perfect voor zowel jonge lezers als volwassenen die de magie van Harry Potter willen ervaren. Bereid je voor op een adembenemend avontuur waarin niets is wat het lijkt en waarin Harry Potter zichzelf opnieuw moet bewijzen als een moedige tovenaar.

Veelgestelde vragen over Harry Potter 2 Harry Potter en de geheime kamer

De auteur van Harry Potter 2 Harry Potter en de geheime kamer is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Harry Potter 2 Harry Potter en de geheime kamer is geschreven in het .

Harry Potter 2 Harry Potter en de geheime kamer telt Harmonie, Uitgeverij de pagina’s.

Harry Potter 2 Harry Potter en de geheime kamer is verkrijgbaar als 9789076174112.

Harry Potter 2 Harry Potter en de geheime kamer heeft aks oorspronkelijke releasedatum J.K. Rowling. Het EAN nummer van Harry Potter 2 Harry Potter en de geheime kamer is Harry Potter.