Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. Kingsbridge 5 De wapens van het licht

Boek Kingsbridge 5 De wapens van het licht

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Kingsbridge 5 De wapens van het licht en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Kingsbridge 5 De wapens van het licht

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789402321289

Oorspronkelijke releasedatum

Ken Follett

Aantal pagina’s

Boekerij

Omschrijving van het boek Kingsbridge 5 De wapens van het licht

Kingsbridge 5: De wapens van het licht is een meeslepende historische roman die zich afspeelt in het bruisende Kingsbridge van 1792. Terwijl de industriële revolutie in volle gang is en de wereld verandert, volgen we het verhaal van verschillende personages die worstelen met de snelle veranderingen om hen heen. In dit boek wordt de duistere kant van vooruitgang blootgelegd. De nieuwe machines en technologieën brengen weliswaar vooruitgang, maar de prijs die betaald wordt is hoog. De arbeiders worden uitgebuit en hun welzijn wordt genegeerd in de race naar snelheid en winst. Dit zorgt voor een beklemmende sfeer in Kingsbridge, waar wanhoop en onrust heersen. Maar er is nog een dreiging die boven Kingsbridge hangt: de opkomst van Napoleon Bonaparte. Terwijl hij steeds meer macht vergaart, houden alle buurlanden Kingsbridge nauwlettend in de gaten. De stad bevindt zich in het hart van de politieke en militaire intriges, en de personages moeten hun weg vinden in deze gevaarlijke tijden. Kingsbridge 5: De wapens van het licht is een meeslepende en levendige roman die je meeneemt naar een cruciale periode in de geschiedenis. Met nieuwe details, boeiende personages en een aangrijpende verhaallijn, zal dit boek je betoveren en je laten nadenken over de prijs van vooruitgang en de gevolgen van macht. Een absolute aanrader voor liefhebbers van historische fictie en avontuur.

Veelgestelde vragen over Kingsbridge 5 De wapens van het licht

De auteur van Kingsbridge 5 De wapens van het licht is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Kingsbridge 5 De wapens van het licht is geschreven in het .

Kingsbridge 5 De wapens van het licht telt Boekerij pagina’s.

Kingsbridge 5 De wapens van het licht is verkrijgbaar als 9789402321289.

Kingsbridge 5 De wapens van het licht heeft aks oorspronkelijke releasedatum Ken Follett. Het EAN nummer van Kingsbridge 5 De wapens van het licht is .