Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. Verloren bruid 1 De verborgen erfenis

Boek Verloren bruid 1 De verborgen erfenis

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Verloren bruid 1 De verborgen erfenis en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Verloren bruid 1 De verborgen erfenis

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789402322408

Oorspronkelijke releasedatum

Nora Roberts

Aantal pagina’s

Boekerij

Omschrijving van het boek Verloren bruid 1 De verborgen erfenis

Sonya MacTavish, een getalenteerde grafisch ontwerper, wordt sprakeloos wanneer ze plotseling een majestueus landhuis erft van haar lang verloren oom. Dit is een oom van wie ze zelfs het bestaan niet kende. Maar wat Sonya niet weet, is dat het landhuis een duister geheim met zich meedraagt - ze is niet de enige bewoner. De geest van een vermoorde bruid, gevangen in een tijdloze dimensie, waart nog altijd rond in de met geschiedenis doordrenkte kamers van het landhuis. Terwijl Sonya zich onderdompelt in de erfenis van haar oom, begint ze langzaam de aanwezigheid van de verloren bruid te voelen. Angstaanjagende gebeurtenissen en mysterieuze verschijnselen dwingen Sonya om de waarheid te achterhalen. Ze moet de geheimen van het landhuis ontrafelen om zowel haar eigen veiligheid als die van de verloren bruid te waarborgen. Met "Verloren bruid 1 De verborgen erfenis" betreed je een boeiend en enigmatisch verhaal vol spanning en emotie. Ontdek hoe Sonya MacTavish, met haar vaardigheden als grafisch ontwerper, de puzzelstukjes van het verleden samenbrengt en de geest van de vermoorde bruid bevrijdt uit haar eeuwige gevangenschap. Durf jij het aan om de donkere gangen van het landhuis te betreden en de waarheid te onthullen?

Veelgestelde vragen over Verloren bruid 1 De verborgen erfenis

De auteur van Verloren bruid 1 De verborgen erfenis is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Verloren bruid 1 De verborgen erfenis is geschreven in het .

Verloren bruid 1 De verborgen erfenis telt Boekerij pagina’s.

Verloren bruid 1 De verborgen erfenis is verkrijgbaar als 9789402322408.

Verloren bruid 1 De verborgen erfenis heeft aks oorspronkelijke releasedatum Nora Roberts. Het EAN nummer van Verloren bruid 1 De verborgen erfenis is .