Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. De Savanne 1 Liefde op de savanne

Boek De Savanne 1 Liefde op de savanne

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De Savanne 1 Liefde op de savanne en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De Savanne 1 Liefde op de savanne

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

De savanne

Bindwijze

9789401618700

Oorspronkelijke releasedatum

Anne Jacobs

Aantal pagina’s

Xander Uitgevers B.V.

Omschrijving van het boek De Savanne 1 Liefde op de savanne

In De Savanne 1 Liefde op de savanne neemt Anne Jacobs je mee op een betoverende reis naar een exotische wereld vol avontuur en hartstocht. Dit meeslepende boek is het eerste deel van de adembenemende Savanne-serie, waarin familiebanden, liefde en de kracht om jezelf te blijven centraal staan. Voor de liefhebbers van Lucinda Riley en de onvergetelijke Weesmeisje-reeks. In dit meesterwerk van Anne Jacobs ontvouwt zich een verhaal dat je raakt tot in het diepst van je ziel. Reis mee naar de betoverende savanne, waar de grenzen tussen mens en natuur vervagen. Ontmoet de intrigerende personages, die worstelen met hun eigen verlangens en de moeilijke keuzes die het leven hen voorschotelt. De liefde bloeit op in deze exotische omgeving, maar tegelijkertijd worden de personages geconfronteerd met hun diepste angsten en twijfels. Liefde op de savanne is niet zomaar een roman, het is een meeslepend avontuur dat je niet meer loslaat. Laat je meevoeren door de rijke details en de levendige beschrijvingen van de prachtige omgeving. Voel de passie en de emoties van de personages en laat je betoveren door de magie van de savanne. Dit boek is een absolute must-read voor elke liefhebber van meeslepende romans met een vleugje mysterie.

Veelgestelde vragen over De Savanne 1 Liefde op de savanne

De auteur van De Savanne 1 Liefde op de savanne is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De Savanne 1 Liefde op de savanne is geschreven in het .

De Savanne 1 Liefde op de savanne telt Xander Uitgevers B.V. pagina’s.

De Savanne 1 Liefde op de savanne is verkrijgbaar als 9789401618700.

De Savanne 1 Liefde op de savanne heeft aks oorspronkelijke releasedatum Anne Jacobs. Het EAN nummer van De Savanne 1 Liefde op de savanne is De savanne.