Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten

Boek Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789089753762

Oorspronkelijke releasedatum

Johan S

Aantal pagina’s

Just Publishers

Omschrijving van het boek Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten

"Huisje-boompje-beestje: een goede echtgenoot, een goede vader en een nette burger zijn. Dat was wat Johan S. wilde. Maar zijn gezin belandt in een afschuwelijk drama. Nadat Johan (1972) te horen krijgt dat zijn werkgever personeel moet ontslaan, komt hij op straat te staan. En daarmee begint de ellende. Hij raakt gaandeweg in een zware depressie en wordt letterlijk gék van zijn medicijnen. In een soort psychose brengt hij de vrouw die voor hem de liefste van de hele wereld is, om het leven. Na zijn veroordeling belandt Johan S. in een wereld waarvan hij zich voorheen geen enkele voorstelling kon maken. Hij wordt bajesklant en tbs'er. In dit boek geeft Johan S. een rauwe inkijk in het dagelijkse leven in een gevangenis, de onbekende wereld van de tbs en de geestelijke gezondheidszorg. Ook vertelt Johan over de lange weg die hij aflegde om terug te keren in de maatschappij en hoe hij weer een 'normaal burger' kon worden. Hij is nu inkoper bij een online boekhandel. Als ervaringsdeskundige werkt Johan mee aan projecten om de tbs te verbeteren. Hij geeft inzicht in de moeilijkheden die hij heeft moeten overwinnen en de veerkracht die hij heeft getoond om zijn leven weer op de rails te krijgen. Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten is een aangrijpend verhaal dat de lezer meeneemt op een emotionele reis door het leven van Johan S. Het boek.

Veelgestelde vragen over Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten

De auteur van Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten is geschreven in het .

Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten telt Just Publishers pagina’s.

Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten is verkrijgbaar als 9789089753762.

Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten heeft aks oorspronkelijke releasedatum Johan S. Het EAN nummer van Niemand zit hier voor zijn zweetvoeten is .