Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren

Boek De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9788726355376

Oorspronkelijke releasedatum

Viveca Sten

Aantal pagina’s

Saga Egmont

Omschrijving van het boek De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren

De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren is het spannende eerste deel van de populaire Zweedse thrillerserie De Sandhamn-moorden. Met meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd en bekend van de tv-serie, is deze serie een absolute must-read voor liefhebbers van het genre. Het verhaal speelt zich af op het idyllische eilandje Sandhamn, gelegen vlak voor de kust van Stockholm. Normaal gesproken heeft dit eiland een kleine bevolking van ongeveer 120 mensen, maar in de zomer verandert het in een bruisende plek waar zeilers en zonliefhebbers samenkomen. Op een warme ochtend in juli ontdekt een vakantieganger tijdens het uitlaten van zijn hond op het strand een toegetakeld lichaam, verstrikt in een vissersnet. Het blijkt om een jonge man te gaan die al geruime tijd vermist was. In eerste instantie lijkt het een ongeluk, maar wanneer een week later een ander lichaam wordt gevonden in een Bed & Breakfast, een familielid van rechercheur Thomas Andreasson, komen er vraagtekens naar boven. Wat voor geheimen verbergt dit kleine eiland? Stille wateren heeft bij verschijnen een tijdlang de nummer 1 positie behaald in de lijst van bestverkochte boeken op Amazon. Daarnaast is het boek bekroond met de prestigieuze Franse Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Deze nieuwe editie van De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren bevat extra scènes en onthull.

Veelgestelde vragen over De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren

De auteur van De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren is geschreven in het .

De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren telt Saga Egmont pagina’s.

De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren is verkrijgbaar als 9788726355376.

De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren heeft aks oorspronkelijke releasedatum Viveca Sten. Het EAN nummer van De Sandhamn-reeks 1 Stille wateren is .