Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad

Boek Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789021042442

Oorspronkelijke releasedatum

Maria Adolfsson

Aantal pagina’s

Luitingh-Sijthoff

Omschrijving van het boek Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad

Het is december en de feestdagen staan voor de deur, maar de sfeer in het huis van kunstenaar Raymond Osse is allesbehalve feestelijk. In een onverwachte uitbarsting van woede verdwijnt hij spoorloos, waardoor zijn familie in grote onzekerheid achterblijft. Gelukkig staat rechercheur Karen Eiken Hornby paraat om hen bij te staan en de situatie te onderzoeken, terwijl ze wacht op de officiële zoekactie. Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad is een meeslepend verhaal dat zich afspeelt tijdens de kerstperiode. Deze intrigerende roman neemt je mee op een spannende reis vol mysterie en emotie. Terwijl de feestelijke lichten in de straten schitteren, ontvouwt zich een duister verhaal vol onverwachte wendingen. Ontdek de diep verborgen geheimen van de Osse-familie terwijl je bladzijde na bladzijde wordt meegesleept in het verhaal. Voel de spanning en de angst die de personages ervaren, terwijl je probeert te begrijpen wat er is gebeurd en waarom. Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad is een meesterwerk dat je niet kunt neerleggen, en dat je zal verrassen met zijn onthullingen en intrigerende plot. Bereid je voor op een kerstverhaal dat je hart sneller doet kloppen en je laat nadenken over wat er werkelijk toe doet in het leven.

Veelgestelde vragen over Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad

De auteur van Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad is geschreven in het .

Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad telt Luitingh-Sijthoff pagina’s.

Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad is verkrijgbaar als 9789021042442.

Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad heeft aks oorspronkelijke releasedatum Maria Adolfsson. Het EAN nummer van Doggerland 6 Noodzakelijk kwaad is .