Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. Waldfriede 2 Lichtpunt

Boek Waldfriede 2 Lichtpunt

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Waldfriede 2 Lichtpunt en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Waldfriede 2 Lichtpunt

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

nl

EAN

Waldfriede

Bindwijze

9789402320374

Oorspronkelijke releasedatum

Corina Bomann

Aantal pagina’s

Boekerij

Omschrijving van het boek Waldfriede 2 Lichtpunt

In het betoverende boek genaamd "Waldfriede 2 Lichtpunt", wordt de rijke geschiedenis van Berlijn tot leven gebracht door middel van de levensverhalen en romantische avonturen van het ziekenhuispersoneel. Dit meeslepende verhaal neemt je mee op een onvergetelijke reis door dertig jaar aan gebeurtenissen in de bruisende stad. Ontdek de diepgaande verbindingen tussen de personages terwijl ze geconfronteerd worden met de uitdagingen van het dagelijkse leven in het Waldfriede-ziekenhuis. Het boek neemt je mee naar de jaren '80, waar je kunt genieten van de opkomst van de Berlijnse muur en de politieke onrust die daarmee gepaard gaat. Daarnaast maak je kennis met de levendige cultuur en de opwindende muziekscene die de stad kenmerkt. Met zijn meeslepende verhaallijnen en gedetailleerde beschrijvingen, zorgt "Waldfriede 2 Lichtpunt" voor een boeiende leeservaring. Duik in de geschiedenis van Berlijn en laat je betoveren door de personages die het Waldfriede-ziekenhuis tot leven brengen. Dit boek is een absolute must-have voor liefhebbers van historische romans en voor diegenen die graag meegenomen willen worden op een onvergetelijke reis door de tijd en door een van de meest fascinerende steden van Europa.

Veelgestelde vragen over Waldfriede 2 Lichtpunt

De auteur van Waldfriede 2 Lichtpunt is . Uitgeverij nl heeft het boek uitgegeven.  

Waldfriede 2 Lichtpunt is geschreven in het .

Waldfriede 2 Lichtpunt telt Boekerij pagina’s.

Waldfriede 2 Lichtpunt is verkrijgbaar als 9789402320374.

Waldfriede 2 Lichtpunt heeft aks oorspronkelijke releasedatum Corina Bomann. Het EAN nummer van Waldfriede 2 Lichtpunt is Waldfriede.