Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. De Oostenrijkse verleiding

Boek De Oostenrijkse verleiding

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De Oostenrijkse verleiding en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De Oostenrijkse verleiding

Hoofdauteur

Karen Swan

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Xander Uitgevers B.V.

EAN

9789401621304

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

01 februari 2024

Aantal pagina’s

357

Omschrijving van het boek De Oostenrijkse verleiding

"Laat je meevoeren naar de betoverende wereld van De Oostenrijkse verleiding, het nieuwste meesterwerk van de gerenommeerde schrijfster Karen Swan. Dit adembenemende verhaal draait om Clover, een gedreven documentairemaakster die vastbesloten is om de mysterieuze snowboarder Kit te doorgronden. Terwijl ze diep in de betoverende Oostenrijkse Alpen duikt, ontdekt ze dat er meer schuilgaat achter de kille façade van Kit dan ze ooit had kunnen vermoeden." "De Oostenrijkse verleiding is een meeslepende roman die je vanaf de eerste bladzijde volledig in zijn greep houdt. Karen Swan weet als geen ander de spanning en sensatie van de wintersportwereld tot leven te brengen, terwijl ze tegelijkertijd diepgaande thema's aanraakt zoals identiteit, passie en de ware aard van menselijke relaties. Met haar meesterlijke schrijfstijl en oog voor detail creëert Swan een onvergetelijke leeservaring die je niet snel zult vergeten." "Stap in de wereld van De Oostenrijkse verleiding en ontdek de intrigerende geheimen van Kit en Clover. Laat je meevoeren op een avontuurlijke reis door de majestueuze Alpen en ervaar de onvergetelijke emoties die deze roman te bieden heeft. Of je nu een liefhebber bent van wintersport of gewoon op zoek bent naar een meeslepend verhaal, De Oostenrijkse verleiding zal je hart veroveren en je verbeelding prikkelen.".

Veelgestelde vragen over De Oostenrijkse verleiding

De auteur van De Oostenrijkse verleiding is Karen Swan. Uitgeverij Xander Uitgevers B.V. heeft het boek uitgegeven.  

De Oostenrijkse verleiding is geschreven in het Nederlands.

De Oostenrijkse verleiding telt 357 pagina’s.

De Oostenrijkse verleiding is verkrijgbaar als E-book.

De Oostenrijkse verleiding heeft aks oorspronkelijke releasedatum 01 februari 2024. Het EAN nummer van De Oostenrijkse verleiding is 9789401621304.