Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. Het wilde eiland 1 Het wilde eiland

Boek Het wilde eiland 1 Het wilde eiland

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het wilde eiland 1 Het wilde eiland en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het wilde eiland 1 Het wilde eiland

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Het wilde eiland

Bindwijze

9789401619233

Oorspronkelijke releasedatum

Karen Swan

Aantal pagina’s

Xander Uitgevers B.V.

Omschrijving van het boek Het wilde eiland 1 Het wilde eiland

Effie geniet van een idyllisch leven op Het wilde eiland, het eerste deel in de betoverende serie van Karen Swan. Dit boek neemt je mee naar de kust van Schotland, waar Effie haar dagen vult met rust en vreugde. Maar haar wereld stort plotseling in wanneer haar leven een onverwachte wending neemt. Terwijl je bladzijde na bladzijde omslaat, word je meegesleept in het verhaal van Effie en haar avonturen op dit afgelegen eiland. Je voelt de wind door je haren en ruikt de zilte zeelucht terwijl je je verliest in de prachtige beschrijvingen van de Schotse landschappen. Maar Het wilde eiland is meer dan alleen een schilderachtige achtergrond. Het is een verhaal over liefde, verlies en de kracht van vriendschap. Karen Swan weet met haar meeslepende schrijfstijl de lezer te betoveren. Ze neemt je mee op een emotionele reis vol verrassingen en onverwachte wendingen. Het wilde eiland is het perfecte boek om je even helemaal in te verliezen, of je nu op zoek bent naar ontspanning of een avontuurlijke ontsnapping uit de dagelijkse sleur. Dompel jezelf onder in de wereld van Effie en ontdek wat Het wilde eiland voor jou in petto heeft.

Veelgestelde vragen over Het wilde eiland 1 Het wilde eiland

De auteur van Het wilde eiland 1 Het wilde eiland is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het wilde eiland 1 Het wilde eiland is geschreven in het .

Het wilde eiland 1 Het wilde eiland telt Xander Uitgevers B.V. pagina’s.

Het wilde eiland 1 Het wilde eiland is verkrijgbaar als 9789401619233.

Het wilde eiland 1 Het wilde eiland heeft aks oorspronkelijke releasedatum Karen Swan. Het EAN nummer van Het wilde eiland 1 Het wilde eiland is Het wilde eiland.