Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. Kim Stone 7 Vermoorde onschuld

Boek Kim Stone 7 Vermoorde onschuld

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Kim Stone 7 Vermoorde onschuld en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Kim Stone 7 Vermoorde onschuld

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Kim Stone

Bindwijze

9789402321531

Oorspronkelijke releasedatum

Angela Marsons

Aantal pagina’s

Boekerij

Omschrijving van het boek Kim Stone 7 Vermoorde onschuld

De adembenemende Kim Stone-serie is terug met een explosieve toevoeging - speciaal voor liefhebbers van M.J. Arlidge, Robert Bryndza en J.D. Barker. Bereid je voor om op het puntje van je stoel te zitten terwijl je meegesleept wordt in het meeslepende verhaal van "Vermoord Onschuld". In dit nieuwste boek wordt Kim Stone geconfronteerd met haar meest persoonlijke zaak tot nu toe. Wanneer een jong meisje op brute wijze wordt vermoord, wordt Kim geconfronteerd met haar eigen verleden en moet ze haar eigen demonen onder ogen zien. Terwijl ze de duistere straten van de stad doorkruist en diep in de geest van de moordenaar graaft, ontdekt Kim dat niets is wat het lijkt. Met elke pagina wordt de spanning opgevoerd en wordt de race tegen de klok intenser. "Vermoord Onschuld" is een meesterlijke thriller die je van begin tot eind in zijn greep houdt. Met zijn onvoorspelbare plotwendingen en scherpe dialogen zal dit boek je hartslag verhogen en je nagelbijtend achterlaten. Dompel jezelf onder in de donkere wereld van Kim Stone en laat je betoveren door haar vastberadenheid en intelligentie terwijl ze de waarheid achter de moord ontrafelt. Een absolute must-read voor liefhebbers van spannende boeken die niet bang zijn om op het puntje van hun stoel te zitten.

Veelgestelde vragen over Kim Stone 7 Vermoorde onschuld

De auteur van Kim Stone 7 Vermoorde onschuld is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Kim Stone 7 Vermoorde onschuld is geschreven in het .

Kim Stone 7 Vermoorde onschuld telt Boekerij pagina’s.

Kim Stone 7 Vermoorde onschuld is verkrijgbaar als 9789402321531.

Kim Stone 7 Vermoorde onschuld heeft aks oorspronkelijke releasedatum Angela Marsons. Het EAN nummer van Kim Stone 7 Vermoorde onschuld is Kim Stone.