Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. Klavertje 1 Het tassenatelier vol liefde

Boek Klavertje 1 Het tassenatelier vol liefde

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Klavertje 1 Het tassenatelier vol liefde en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Klavertje 1 Het tassenatelier vol liefde

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789021040424

Oorspronkelijke releasedatum

Anne Labus

Aantal pagina’s

Luitingh-Sijthoff

Omschrijving van het boek Klavertje 1 Het tassenatelier vol liefde

Ben je een fan van de Valerie Lane-serie? Dan moet je zeker de Klavertjes-serie van Anne Labus lezen, die zich afspeelt in een betoverend dorpje in Ierland. Het eerste deel, Het tassenatelier vol liefde, neemt je mee in het verhaal van Lena. Lena vindt troost achter haar naaimachine en kan even ontsnappen aan het verdriet van haar overleden man Martin. Toch voelt ze zich gevangen in haar eenzame appartement. Totdat ze een onverwachte uitnodiging ontvangt van Chris, de jongere zus van Martin, die samen met haar gezin een schapenboerderij runt in Busby, Ierland. Geïntrigeerd besluit Lena haar koffer te pakken en naar dit idyllische dorpje af te reizen. In Busby wordt Lena warm ontvangen door de dorpsgemeenschap. Tijdens de handwerkclub ontmoet ze Kathy, een getalenteerde weefster, waarmee ze al snel bevriend raakt. Samen ontwerpen en naaien ze prachtige tassen. Ook ontmoet Lena Jack, de mysterieuze en gereserveerde dorpsdokter, op wie ze stiekem wel een oogje heeft. Wanneer Chris haar een onverwacht aanbod doet, staat Lena voor een belangrijke beslissing. Wat wil ze eigenlijk echt? Het tassenatelier vol liefde is een betoverend verhaal over liefde, vriendschap en het vinden van je eigen weg. Laat je meeslepen door de magie van het idyllische dorpje Busby en ontdek hoe Lena haar hart volgt. Een must-read voor liefhe.

Veelgestelde vragen over Klavertje 1 Het tassenatelier vol liefde

De auteur van Klavertje 1 Het tassenatelier vol liefde is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Klavertje 1 Het tassenatelier vol liefde is geschreven in het .

Klavertje 1 Het tassenatelier vol liefde telt Luitingh-Sijthoff pagina’s.

Klavertje 1 Het tassenatelier vol liefde is verkrijgbaar als 9789021040424.

Klavertje 1 Het tassenatelier vol liefde heeft aks oorspronkelijke releasedatum Anne Labus. Het EAN nummer van Klavertje 1 Het tassenatelier vol liefde is .